Påskrea 🐣

+46 850 780 578

Beställ även via telefon:
(Mån-fre 8:30-16:00)

Logga in


Datorglasögon har ett blått filter på sina linser som filtrerar den överdrivna mängden blått ljus från skärmens bakgrundsbelysning. Dessa glasögon har visat sig minska ögons belastning och trötthet, öka synkomforten, förbättra färgkontrasten och hjälpa till att fokusera under dagen. Datorglasögon har också en positiv effekt på sömnens kvalitet på natten. 

Hitta de hetaste datorglasögonmärkena:



På Lentiamo kan du få icke-dioptriska datorglasögon från Meller från så lite som 441kr. Glasögonen från detta spanska varumärket kombinerar utmärkta blåljusfilter med moderna bågar och har blivit oumbärliga på många arbetsplatser.



Den helt nya Ray-Ban Everglasses kollektionen har banbrytande linser med blått ljusfilter vilka erbjuder 100% UV skydd. I kombination med de mest legendariska Ray-Ban bågar som Aviator eller Wayfarer är Everglasses ett måste tillbehör för kontoret samt hemmakontoret.



Dessutom kan varje par glasögon på Lentiamo utrustas med ett modernt blått ljusfilter av våra optiker. Välj bland dussintals toppmärken som erbjuder både dioptriska och icke-dioptriska datorglasögon!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält