Logga in

5 tips på DIY-presentkort för dina nära och kära

/

Skriven av Maria Chiara Tarsia on 2022-06-09

 

Presentkort på nätet har blivit en av de bästa gåvorna under de senaste åren. Det är inte så konstigt - det är mycket enkelt att köpa dem och mottagaren kan omvandla dem till vilken produkt som helst. Inga fler returer eller byten online eller i butik!  Naturligtvis uppfyller Lentiamos presentkort alla kriterier för en bra present, så skaffa den nu till dig själv eller din älskade!

Ett presentkort som inte liknar något annat

Om sanningen ska fram kan presentkort vara lite opersonliga. Därför har vi förberett 5 DYI-tips för dig! En personlig gåva med minimal ansträngning, som nu erbjuds digitalt för att göra vår del för miljön. Så hur gör du för att få en? Fortsätt att läsa!

1. Köp Lentiamos presentkort med valt värde

2. Skicka den till din e-postadress

3. Skriv den mottagna koden på det presentkort som du har skapat.

 

1. Gör det roligt

Förväntar du dig att din älskade kommer att använda presentkortet för att köpa glasögon? Bekräfta deras val genom att lägga till ett litet ögontestdiagram (även kallat "Snellendiagram" för alla ni Wikipedia-intresserade) på framsidan - är dessa bokstäver för myror? På andra sidan kan du lägga till en personlig anteckning och koden från ditt e-postmeddelande, så är din gåva klar!

2. För alla bokmalar 

Använder mottagaren läsglasögon? Gör ett presentkort som drar nytta av deras passion för läsning! Du behöver bara en gammal tidskrift eller bok för att göra det möjligt - vik ett litet kuvert av sidorna och lägg sedan en handskriven lapp med koden i kuvertet. Eller varför inte skapa ett personligt collage av tidningsbilder och lägga till koden på baksidan - möjligheterna är oändliga.

3. Sten, Sax, Påse

Är du en kreativ person som inte är rädd för mer komplicerade gör-det-själv-arbeten? Satsa på en glasögonutklippning! Du behöver tjockt papper, färgmarkerare, sax och en stadig hand - och ingen stress! Klipp ut och skapa en papperskopia av din gåva och skriv koden inuti glasögonen!

4. Låt barnen hjälpa dig

Barn är en oändlig källa till bra idéer och ostyrd entusiasm. Låt dem ta över! Ett originellt och gulligt presentkort är förmodligen precis runt hörnet, tillsammans med lyckliga mammor, pappor och mor- och farföräldrar - håll bara glittret utom räckhåll!

5. Bli inspirerad på nätet

Om du fortfarande letar efter fler tips är Internet din vän. På nätet kan du hitta ett enormt utbud och tips om DIY-presentkort, men också många webbsidor som hjälper dig att skapa ditt eget; lägg till Lentiamos kod, et voila! Nu kör vi!


 

Är du fortfarande osäker på om Lentiamos presentkort passar dina presentbehov? Varför inte söka i vårt breda utbud av receptbelagda glasögon, solglasögon och kontaktlinser till bra priser...så får du se.


 

 

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter