Logga in

Fortfarande inte prenumerant på vårt nyhetsbrev? Ta en titt varför du bör börja

Nyhetsbrev. Företagskommunikation. Alla som har en e-postlåda går igenom dussintals "bästa erbjudanden varje dag – spara upp till 80%, en skriker på dig, men när du öppnar den, du dyker upp på den gamla modellen av något, bara insvept i en ny förpackning. Och för att få rabatt måste du möta massor av villkor. Sådana villkor att de så småningom gör köpet 20% dyrare.

Vi lägger inga villkor. Vi vet att online-kunder är smarta nog att se igenom ett billigt trick. När vi säger att du kommer att få 50% rabatt, så får du det. För att få ditt erbjudande står det oftast: „För att aktivera rabatt …“, "Rabatten gäller endast om …

Få den snabbaste infon om nyheter, erbjudanden och rabatter

För oss, nyhetsbrev är den kortaste vägen från oss till dig. Vi skickar inte det dagligen eller varje vecka, du hittar inte mer än 1–2 nyhetsbrev från oss per månad i din inkorg. En av dem är oftast en särskild kampanj som varar i en vecka, under vilken du kommer att få en av flera önskvärda produkter gratis (linsvätska, objektivfodral, ögondroppar) – du behöver bara köpa något från oss, inget minimibelopp här, så läggs produkten du valt till automatiskt! I det andra nyhetsbrevet, låter vid dig få veta om några produkter som erbjuds.

Fler anledningar att prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Har du inte tid att söka information om vår veckovisliga marknadsföring på vår hemsida? Nyhetsbreven är här för att hjälpa. Missade du de senaste 50 bonuspoäng för att få din bonus produkt som du vill ha? Nyhetsbrevet är den rätta lösningen för dig – när du prenumererar på den, får du 50 bonuspoäng. De kan bytas ut mot en gåva även när du handlar hos oss för första gången.

Du vill inte ta emot spam? Vi förstår. Vi vill heller inte skicka spam till dig. Om du någonsin ändrar dig, bara avsluta prenumerationen – det finns en länk längst ner på varje nyhetsbrev som vi skickar ut.

Om du tittar på „sidan om nyhetsbrev“, har vi förberett en lista på fem fördelar till varför du bör prenumerera. Ta en titt och framför allt – se till att logga in.

Och när man tänker hur man kan förbättra våra nyhetsbrev, vad man ska lägga vad man ska ta bort – skriv till oss i kommentarerna. Mest inspirerande kommentar kommer att belönas med en liten present :)

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

  • Hely T.

    Jag har inte läst nyhetsbrevet än, så jag får se vad ni skickar!

    Svara

*Obligatoriska fält

Bästsäljande produkter