Logga in

Julen börjar närma sig! Lentiamo har också några helgdagar

Kära Lentiamers,

Lentiamo-teamet är stort och därför kommer vi att sortera ut julkaoset på bästa möjliga sätt. Men det finns dagar där vi kommer att vara med våra familjer och vi kommer att vara upptagna med att äta, öppna presenter, … och äta lite till! Men oroa dig inte, det kommer bara att vara några dagar och i allmänhet så kommer vi att ha samma helgdagar som postleverantörerna.

Så här har du datumen där vi inte kommer att jobba, de datum då postleverantören inte jobbar och datum där vår tjänst kan ha vissa förseningar.

Juldagarna

Den 21:a, 22:a, 23:e och 28:e december så har vår kundtjänst tyvärr ingen möjlighet att svara på telefon. Under dessa dagar så får ni gärna skriva till oss på info@lentiamo.se men vänligen observera att vår kundtjänst kommer att svara på Engelska.

Den 24:e och den 25:e december så kommer vi inte att jobba utan vi kommer istället vara hemma och äta julgodis! Våra postleverantörer jobbar inte heller dessa dagar så inga paket kommer att transporteras eller levereras under dessa dagar.

Och nyårsafton?

Den 31:a december och den 1:a januari kommer vår kundtjänst inte att jobba. Våra postleverantörer jobbar inte heller dessa dagar så inga paket kommer att transporteras eller levereras under dessa dagar.

Trettondedag jul 2016

Den 6:e januari är också en röd dag i Sverige, så vår kundtjänst kommer inte att jobba och postleverantörerna kommer inte heller att jobba under den här dagen.

Som vi alla vet så är det många som förflyttar sig under julhelgen. Många bilar genom hela landet för att träffa familjen, och detta kan orsaka en del trafikstockningar. Därför kan det hända att det blir vissa förseningar i leveransen eftersom postbilen också kan fastna mitt i trafiken.

Nu är det dags att börja förbereda dina beställningar så att de garanterat kommer fram i tid till dig. Julen är underbar – förstör den inte genom att vara tvungen att använda glasögon!! Så beställ dina linser i god tid.

God Jul önskar Lentiamo.se!

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter