Logga in

Våra 5 bästa julklappstips 2022

 

Det är högsäsong för julsånger, lussebullar, pepparkakor och naturligtvis julklappar. Oavsett vad du firar kan du sprida julglädje i år genom att ge dina nära och kära något speciellt.

Läs vidare för att ta reda på varför glasögon är den perfekta julklappen. Låt dig inspireras av våra fem bästa julklappsidéer för den här säsongen!

1. Terminalglasögon

Många av oss kommer att drabbas av digital ögonbelastning i vinter. Terminalglasögon är ett enkelt sätt att förebygga irriterande torra ögon, huvudvärk med mera.

De är både snygga, praktiska och prisvärda. Vad mer kan man önska sig i julklapp? Terminalglasögon finns även utan synkorrigering och blir därför en perfekt present i sista minuten till din favoritkollega eller vän.

2. Solglasögon

De är inte bara en klassisk accessoar, solglasögon är praktiska och skyddar mot UV-strålar som orsakar skador även under dystra vintermånader.

Solglasögon är en perfekt julklapp som kan användas överallt, när som helst på året. De finns i ett stort antal färger och modeller som passar alla budgetar och stilar. Förgyll deras dag med kvalitetsglasögon.

3. Glasögon på recept

Precis som alla andra, glasögon det är mycket som händer under ett år. Hjälp dina nära och kära att uppgradera sina gamla specifikationer till något som de kommer att älska.

Använd vårt prova virtuellt funktion tillsammans och överraska dem med ditt val från deras favoritlista! Visa att du bryr dig om dem med ett par receptbelagda kvalitetsglasögon.

4. Solglasögon för barn

Barns ögon är särskilt känsliga för effekterna av UV-strålar. De är inte bara en superkul accessoar, Solglasögon för barn är ett bra verktyg för att lära barnen att ögonvård är viktigt.

Barnen kommer att glädjas åt solglasögon i perfekt storlek. Föräldrar och vuxna kommer att älska att veta att de små i deras liv är skyddade. Det är en vinst för alla!

5. Digitalt presentkort

Vet du fortfarande inte vad ska ska ge bort i julklapp kan du skicka ett digitalt presentkort och vara lugn i vetskapen om att de får exakt vad de vill ha. Presentkort kan användas för att köpa alla produkter som någon kan önska eller behöva.

De är också lätta att skicka! Välj bara önskat belopp, lägg till ett personligt meddelande och skicka det digitala presentkortet till dig själv eller direkt till mottagaren.

Slutord från Lentiamo

Det är ingen hemlighet att julhandeln kan vara krävande. Vi hoppas att det här inlägget har varit hjälpsamt och tagit bort lite av stressen från din julklappsshopping i år. God jul önskar vi dig från Lentiamo!


 

 

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter