Du kan beställa via telefon: 020 78 76 41

Logga in

Den ledande rollen av kontaktlinser i filmer

Väldigt få människor i filmer låser sina bilar, skådespelerskor vaknar med perfekt smink och de rufsar bara till håret med fingrarna så ser dem bra ut, hjältinnor svettas aldrig och så vidare. Vi har fokuserat på filmer som framhäver kontaktlinser. Kan du hjälpa oss?

The Avengers: Age of Ultron


(Action / Äventyr / Science fiction)
ColourVUE Crazy Lens (2 linser) färg Emerald Green

Den här filmen är en fortsättningen på den framgångsrika filmserien som handlar om de komiska superhjältar Iron Man, Captian America, Hulken, Hawkeye och Black Widow som tillsammans möter fara på grund av miljardären Tony Stark som försökte förnya ett program för att bibehålla världsfred. Bara Avengers kan desarmera den farliga Ultron! Kommer de att lyckas?

Är du en linsbärare? Då har du garanterat märkt scenerna som framhäver dem! Här är våran lista:

Hulken


(Action / Science fiction)
Magic Eye Crazy (2 linser) färg Mad Hatter

En fantastisk berättelse som handlar om en till synes obemärkt forskare med ett besvärligt liv och som i labbet råkar förvandla sig själv till en enorm och kraftfull varelse som kämpar mot ondska men som också kämpar mot sig själv och hans förflutna. Han är en riktig hjälte!

Du kanske undrar vart linser visas i filmen? Här är svaret!

Avatar


(Action / Äventyr / Science fiction / Fantasi)
ColourVUE Crazy Lens (2 linser) färg Avatar

Hur ser det ut när dagens verklighet blir sammanflätad med en fantastisk fantasivärld? Pandora är ett ställe som vi bara kan drömma om – en planet full av harmoni och skönhet. Men några människor har hittat en värdefull råvarukälla i denna vackra natur och har bestämt sig för att utnyttja denna källa fullt ut. Dock så tänker lokala invånare inte låta dem att förstöra deras värld. För att göra saken värre i denna konflikt så finns det romantiska känslor mellan prinsessan från Pandora och sändebudet från den riktiga världen. Hur har det här gått till?

Försök att komma ihåg – var det en människa som använde linserna? Eller kanske en medlem av Pandoras stam?

Monsters Inc.


(Familjefilm / Animerad / Komedi/ Fantasi)
ColourVUE Crazy Lens (2 linser) färg Green Flower

Om varelser som skapats av studion under ledning av Henry J. Waternoose verkar skrämmande på riktigt eller inte, så jobbar de uppenbarligen för barn. Eller i alla fall vissa barn. Det huvudskapliga monstret är James P. Sullivan och han jobbar tillsammans med hans bästa vän och kollega Mike Wazowski. Vill du höra en hemlighet? Mike Wazowski är en kollega till dig! Hur då? Han är också en linsbärare! Kan du tro det?

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter