Logga in

Träffa vårt team: Michaela Janovská, vice lagerchef

På jobbet hanterar hon 35 000 paket i månaden, och i sin trädgård hanterar hon sniglar – Míša Janovská, vice lagerchef på vårt varulager i Nová Bystřice, utger en strålning av en ung, målmedveten kvinna. Hon brinner även för trädgårdsskötsel och gillar bra böcker, teater och bowling. Låt oss lära känna henne lite bättre.

Fem snabba med Míša

Hur länge har du jobbat på Maternia och vad fick dig att villa jobba här? Jag har jobbat på Maternia i två år och 8 månader… det blev av lite som på en slump. Jag hade lämnat mitt förra jobb när jag fick ett telefonsamtal från Radka Bednářová som sa att Maternia letade efter en vice lagerchef. Allting föll på plats och jag började jobba fyra dagar senare ☺ Jag är fortfarande lycklig över mitt beslut idag.

Hur ser din arbetsdag ut? Innebär ditt ansvar att se över alla våra varuavdelningar eller endast några utav dem? Min arbetsdag snurrar mest runt kontaktlinser, dess förvaring och utsändning, och jag har ansvar över operativa avdelningen som för tillfället består at 14 kollegor. Varje månad skickar vi ut runt 35 000 beställningar vilket verkligen är mycket och vi kunde inte göra detta om vi inte arbetade som ett team. Och de andra länderna? För tillfället har vi ett till varulager i Italien där vi förvarar varor.

Vårt varulager därifrån paketen skickas ligger i Kanada. Då menar vi såklart tjeckiska Kanada ☺ Var i Nová Bystřice skulle du föra oss på en utflykt och varför? Det finns många olika ställen att se. Det finns det vackra slottsruinerna av Landštejn eller Jakubs vakttorn (i hållet av Valtínov). Man kan även göra en cykelresa till Rajcherov – Jag tror nog att alla hittar något de gillar därute, om de gillar natur och aktiv avslappning.

Jag vet att du gillar trädgårdsskötsel. Vad växer det i din trädgård? Blommar det? Trädgårdsskötsel är mitt sätt att slappna av, jag gillar blommors, men man hittar också ett växthus med grönsaker och diverse örter. Jag måste säga att det har varit härligt hittills och jag har alltid något att skörda även om jag fått kämpa med den största fienden till en trädgård – sniglar. Men varje person som har en trädgård vet hur det är.

Obligatorisk fråga i slutet – vad skulle du vilja säga till våra kunder? Jag uppskattar att du handlar hos oss och att du alltid vill komma tillbaka. Tro oss när vi säger att vi alltid ser till att du får allt du beställt i kortaste möjliga tiden. Tack för ditt stöd.

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter