Logga in

Möt Georgina Garrigan, vår grafiska designer

Hon kommer från Irland, men började att arbeta i Prag i oktober 2017. Hennes begåvning i att teckna är häpnadsväckande, hon lagar utomordentligt god mat, gillar yoga och att ständigt förbättras. Och när lusten faller på, kan hon rita utan att ta paus – varje dag en ny bild. Skulle du inte vilja ha någon som henne i ditt team? Javisst, men för sent – Georgina är redan i vårt team!

Fem frågor till Georgina

Du är från Dublin. Hur kom det sig att du som grafisk designer från Dublin började att arbeta i Tjeckien? Hur hittade du ditt jobb i vårt företag?

Jag har alltid varit intresserad av möjligheten att arbeta utomlands och få erfara hur det är att bo i en annan kultur. Jag tror att det är viktigt för mig att få utvidga min världsbild och komma iväg från allt som är bekant där hemma för ett tag (speciellt medan jag fortfarande är ung och inte har så många förpliktelser och så mycket att ta hänsyn till). Dessutom, är min partner slovak och han har precis börjat sin master i Prag, så jag beslutade mig därför att flytta till Prag för att kunna vara med honom. Jag upptäckte jobbet på Maternia på internet, på en sida med jobbannonser. Det verkade vara en attraktiv beskrivning på ett designerjobb, så jag ansökte helt enkelt och hoppades på det bästa! :)

Hur ser en genomsnittlig arbetsdag ut för en grafisk designer på Maternia?

Om jag ska vara ärlig så finns det inget som jag skulle kunna kalla en genomsnittlig dag. Varje dag är den andra olik. Eftersom jag är den enda designern på stället, blir jag tillfrågad att utföra alla möjliga uppgifter. Till exempel, en dag kan jag arbeta på en serie digitala illustrationer till företagets blogg och en annan dag kan jag redigera foton till inlägg på sociala medier eller skapa prototyper för uppdateringar på hemsidan. Jag kommer också i framtiden att bli mer involverad i redigering av videor och animationer, så det är en väldigt varierande arbetsroll.

Du har bara bott i Tjeckien ett kort tag, sedan oktober 2017. Hur skiljer sig tjeckerna från irländarna, om det är någon skillnad?

Under mina första månader här arbetade jag på distans, hemifrån. Så jag träffade inga tjecker. Men, sedan nyår har jag börjat integreras mer socialt i Prag och har inte märkt så många skillnader. Tjeckerna i Prag är till en början lite mer reserverade, men efter att du pratat en liten stund med dem är de oftast vänliga och öppna. Prag verkar också vara väldigt multikulturellt, vilket liknar situationen i Dublin.

Vad gör du på fritiden? Jag vet att du utövar yoga, tränar på gymmet, och att du gillar att laga vegetarisk mat. Vad gillar du mer att göra?

Utöver träning och god mat, gillar jag verkligen att teckna och göra illustrationer på min lediga tid. Jag försöker alltid att bli bättre, och märker att det verkligen komplimenterar mina färdigheter som designer. Till exempel, från juni 2016 till juni 2017 gjorde jag en #draweveryday utmaning (jag tecknade varje dag och la ut det på internet). Det var verkligen en stor utmaning, men det hjälpte mig verkligen att upptäcka min illustrationsstil och jag bevisade för mig själv att jag kan göra vad som helst om jag bestämmer mig för det. Alla teckningar går att se på min profil på Instagram: @gg_creative.

En obligatorisk sista fråga: vad skulle du vilja säga till våra kunder?

Om du söker efter ett pålitligt ställe att beställa dina linser ifrån på nätet, skulle jag definitivt rekommendera att köpa dem från Maternia. Den grupp av människor som finns bakom märket är vänliga, hårt arbetande och bryr sig genuint om kundupplevelsen när du beställer via nätet. Om du har några frågor eller problem, är de där för att hjälpa dig så snart de kan.

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter