Logga in

Nya produkter i vår webbutik

Vilka är de nya produkterna i vår webbutik i oktober? Vi har en helt ny linsvätska – exklusivt tillverkad för oss, vi har utökat vårt utbud av solglasögon för barn och vi har lagt till nya kontaktlinser med avancerad teknologi. Fortsätt att läsa för att få veta mer.Solunate Multi-Purpose 400 ml

Solunate Multi-Purpose 400 ml

För första gången någonsin, kan vi erbjuda en universal linsvätska som har tillverkats exklusivt för oss, efter våra specifikationer. Den är mycket mer än den typiska linsvätskan – den är balancerad, den minimerar ögonirritation och garanterar återfuktning hela dagen, tack vare innehållet av hyaluronsyra. Och dessutom varar den längre. Till samma pris som för en linsvätska på 360 ml får du en som är 40 ml större.

Mer om Solunate Multi-Purpose 400 ml

Lens Plus OcuPure 360 ml

Lens Plus OcuPure 360 ml

Om du har känsliga ögon, kommer du att uppskatta denna grundläggande saltlösning – dess pH-värde är nästan detsamma som tårvätskans, vilket innebär att risken för irritation är minimal. Hur du kan använda den? Den är designad främst för sköljning av linser efter användning av peroxida linsvätskor. En förpackning kan vara i upp till en och en halv månad.

Mer om Lens Plus OcuPure 360 ml

Elle6 (30 lenses)

Elle6 (30 linser)

Dessa speciella endagslinser från MARSHAL reducerar symptomen vid torra ögon syndromet, vad än orsaken är – de garanterar optimal syn tack vare tre olika återfuktande komponenter, även under graviditet, menstruationsperioder eller menopaus.

Mer om Elle6 (30 linser)Miru 1 month Multifocal (6 linser)

Miru 1 month Multifocal (6 linser)

Med en superlen yta, bättre antibakteriella egenskaper, vätning i förstaklass – kommer teknologin NanoGloss som använts för dessa nya kontaktlinser från Miru ge fördelar till alla. Det bästa med multifokala linser är att du kan njuta av synskärpa från all avstånd.

Mer om Miru 1 month Multifocal (6 linser)De färgade kontaktlinserna Air Optix Colors i tre nya nyanser

De färgade kontaktlinserna Air Optix Colors i tre nya nyanser

Skulle du vilja ha en ny ögonfärg varje ny dag under veckan? Det är möjligt med kontaktlinserna Air Optix Colors. Paletten av färger som du kan välja mellan är nu ännu rikare – vi har utökat med ytterligare tre nya färger utöver de nio sedan tidigare: Turquoise, Amethyst och True Saphire.

Mer om Air Optix Colors

Solglasögon för barn

Solglasögon för barn

Vi utökar vårt utbud: Ray-Ban och Polaroid, två av de mest populära märkena för solglasögon, finns nu också för barn. Just nu kan du välja mellan 24 modeller i alla möjliga färger och former: prova de valda modellerna online med vår virtuella spegel.

Hela utbudet av solglasögon för barnExpressions Colors (1 lins)

Expressions Colors (1 lins)

Dessa färgade linser är ett utmärkt val för speciella tillfällen – du kommer att få ett naturligt utseende genom den gradvisa färgnyansen i tre skikt. Dessa finns både med och utan styrka, i sju olika färger.

Mer om Expressions Colors

Beauty Gold (2 linser)

Beauty Gold (2 linser)

Dessa kontaktlinser, utan styrka och med en speciell, guldfärgad nyans, är inte som dina typiska, färgade linser – de kommer att tillföra en guldfärgad ring runt iris som får ögonen att se större ut och mer förföriska.

Mer om Beauty Gold (2 linser)

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter