Logga in

Vi presenterar våra programmerare: Tomáš, Honza och Marko!

Tomáš Horský, Marko Ristič och Jan Hrubeš. Vi har tre stycken programmerare. De är ansvariga för webbsidorna som gör din shopping enkel och njutbar på våra webbsidor i Tjeckien och alla andra Europeiska länder. Eftersom, bortsett från deras arbete, de normalt inte uppskattas och märks tillräckligt, så har vi intervjuat dem. Här är deras åsikter:

Fem frågor åt Tomáš, Honza, och Marko

Hur fick du jobbet hos Maternia? Var det en tillfällighet eller svarade du faktiskt på en av våra annonser?

Tomáš: Jag fick reda på jobbet från min tidigare kollega, Tomáš Bartek. Jobben som var annonserade förbryllade mig, så jag deltog i en intervju och fick jobbet.

Honza: Jag kom till Maternia av en slump genom en annons på internet. När jag kom in för en intervju och såg alla trevliga människor och den härliga atmosfären så var det ett lätt beslut för mig.

Marko: Efter jag gick ut från universitet så började jag leta efter ett jobb. Jag anslutade mig till en jobb hemsida, och där kunde jag välja vad jag var mest intresserad av. Vad hände? Tja, det bästa som kunde ha hänt :)

Vad jobbar du med just nu för Maternia?

Tomáš: För närvarande leder jag vårt team av utvecklare och programmerare.

Honza: Hos Maternia jobbar jag som utvecklare, så i första hand hjälper jag till att hålla hela systemet funkar som det ska för företaget.

Marko: Jag jobbar på allt som har att göra med att driva en e-shop. Till exempel så jag arbetar jag för närvarande med att integrera vår webbplats med ett nytt redovisningssystem.

Vår VD här på Maternia är en före detta chefsprogrammerare – är detta en fördel för dig, och i så fall hur?

Tomáš: Det är en stor fördel. Det innebär att alla våra frågor läggs märke till, och frågorna besvaras alltid på en gång utan problem.

Honza: Definitivt ja – främst på grund av de goda relationer som vi har. När jag började på Maternia hade jag väntat mig att det skulle ta lång tid att bekanta sig med allt. Det finns ganska komplexa system och processer som håller saker igång. George, som har deltagit i utvecklingen väldigt mycket, har sparat mig en massa tid och besvär att hitta orsakerna till olika problem, särskilt när han inte var upptagen med resten av teamet och deras uppgifter.

Marko: Är det en fördel? Det måste väl säga sig självt. Uppdragen ges på en sådan bra nivå att man omedelbart vet hur man ska göra dem.

Hur tar du det lugnt? Har ni fortfarande datorer och programming som era hobbies eller spenderar ni hellre er fritid „offline“?

Tomáš: Programmering roar mig, så jag tillbringar en del av min fritid att göra det. Men avkoppling för mig innebär också att spela basket, löpning och vandring.

Honza: Ju färre datorer jag ser i min fritid, desto bättre. Jag är beroende av idrott. Jag gillar också att resa, laga mat och utbilda mig.

Marko: Det är ungefär hälften och hälften. Hälften på datorer, men jag lämnar alltid tid att spendera på annat håll. Ibland släpper jag loss och provar ett nytt spel, men jag är också mycket förtjust i att läsa och går ofta och spelar volleyboll eller bordtennis med vänner.

Vad skulle du vilja säga till våra kunder?

Tomáš: Vi vill att du ska använda våra webbsidor att köpa saker i så lättsamt sätt som möjligt.

Honza: Ett stort tack för alla er positiva och negativa kritik!

Marko: Jag uppskattar väldigt mycket att ni väljer oss och har förtroende i vårt arbete.

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter