Logga in

5 tips om hur kan man shoppa smart på Black Friday - och cybermåndag

Skriven av Lentiamo on 2020-10-28

Ingen årsdag lovar oss sådana spektakulära rabatter som Black Friday – dagen som gör att vi kan ta emot våra önskade varor till extremt reducerade priser.

Men köper vi saker som vi verkligen behöver? Eller är Black Friday och Cyber Monday bara dagar som frestar oss att spendera pengar på saker som till slut inte är så användbara?

Som du vet är det väldigt enkelt att tappa fokus på vad du faktiskt behöver och vad du inte behöver, så Lentiamo har sammanställt 5 tips som hjälper dig att handla som ett PRO på Black Friday och Cyber Monday!

 1. Köp vad du verkligen vill ha och behöver

  Köp saker som du verkligen behöver eller har velat ha länge. Dessa inkluderar vanliga föremål som kontaktlinser och linsvätskor som kan köpas på Black Friday till ett oslagbart pris.

  Dessutom är det smart att använda Black Friday och Cyber ​​Monday som en bra möjlighet för att köpa julklappar. Vad sägs om lyxiga solglasögon eller ett par designer glasögon för dina nära och kära som en gåva – eller för dig själv?
 2. Registrera dig för nyhetsbrev

  Att prenumerera på nyhetsbrev hjälper dig att hitta de bästa erbjudandena för året med bara ett klick. Om du registrerar dig ser du de mest intressanta erbjudandena innan alla andra! Sådana erbjudanden riktar sig vanligtvis till lojala kunder.

  På Lentiamo.se kan lojala kunder få en glimt av alla Black Friday-erbjudanden en dag före det officiella startdatumet!

  Detta säkerställer att allt finns i lager och tillgängligt. Betrakta detta som prioriterat bagageavgång på flygplatsen. Känns bra, eller hur? Vi kallar det V.I.P. behandling.
 3. Gör en lista

  Gör en lista i förväg över de saker du verkligen behöver. Gå inte bara till butiken eller webbplatsen och bläddra utan tankar. Du kommer att sluta köpa saker som du förmodligen inte behöver.

  Att köpa en ny brödrost som du inte behöver för 350 kr istället för 700 kr betyder inte att du sparar pengar utan att du kastar bort dem.
 4. Gör en budget

  Att göra en lista är fantastiskt, men om du inte har en budget, slutar du spendera mer än du borde. Värre är att du spenderar hela budgeten innan du ens har köpt alla artiklar på din lista på slutet.

  Så prioritera det som är viktigt!
 5. Online över offline

  Om du inte vill vänta i långa köer, bli pressad av folkmassorna och inte hitta det du letar efter, online shopping är ett bra alternativ.

  Det finns inget bättre än att shoppa från ditt eget hem, antingen snuggat i dina gosiga filtar, dricka varm choklad eller smutta på ett glas fint vin med din bättre hälft.

Nu vet du hur man handlar som ett PRO. Happy Black Friday och Cyber ​​Monday!

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

  Inga frågor

  *Obligatoriska fält

  Bästsäljande produkter