Logga in

Träffa vårt team: Petru Culin, Chef för kundservice för Europa

Fjorton länder, fjorton e-butiker, fjorton kundservice avdelningar. Långt norrut i Sverige, långt söderut i Italien, i Tyskland, Österrike och Rumänien. För att säkerställa att allt kommer fungera som det ska så behövde vi en expert med erfarenhet av både marknadsföring och kundservice.

Och vi hittade honom för ca ett år sedan. Han kommer från Moldavien, äger ett brittiskt pass och samordnar vår globala kundservice från Prag. Låt oss presentera Petru Culin!

Fem frågor åt Petru

Du bor för närvarande i Prag, men ursprungligen kommer du från Moldavien och har också brittisk medborgarskap. Hur gick allting till?

Jag bodde i Moldavien tills jag var 15 år gammal, då flyttade jag utomlands. Jag fick mitt brittiska medborgarskap 2014 och jag är mycket stolt över det. Jag hade redan besökt Prag under mina universitetsstudier, men nu bor jag här på grund av mitt jobb hos Maternia. Det är där ifrån som jag samordnar vår europeiska kundtjänst.

Vad har du för arbetserfarenhet fram tills nu? Hur kommer det sig att du jobbar för Maternia?

Jag brukade jobba inom gastronomi området, framförallt i internationella hotell. Jag har dock alltid längtat efter ett jobb där jag kan använda både min marknadsföring och kundservice erfarenhet. När möjligheten att arbeta för Maternia uppstod så visste jag genast att det här var det rätta jobbet för mig.

Som chef för kundservicen så är ditt huvudansvar våra e-butiker – hur ser en vanliga arbetsdag ut för dig?

Jag har väldigt mycket för mig men jag jobbar med ett erfaret och väl-samordnat team som gör allt enklare. Mitt jobb fokuserar på tre huvudområden – leda kundservicen i alla 14 länder där vi jobbar, hjälpa mina kollegor och skapa förändringar som förbättrar vår kundtjänst i alla kommunikationskanaler .

Kan du berätta lite mer om dig själv? Vad har du för hobbies?

Jag älskar att resa och under mitt resande så blev jag kär i matlagning. Jag har besökt omkring 30 länder och jag vill fortfarande utforska ännu fler länder. Jag gillar konst, jag går till en keramik klass tre gånger i veckan. Jag gillar också att måla, technomusik, och min svaghet är historieböcker. När det gäller sport så tycker jag om att simma.

En obligatorisk fråga nu på slutet – vad vill du säga till våra kunder?

Jag vill försäkra er om att inte bara vår kundtjänst, men alla på Maternia jobbar för att göra dig lycklig och nöjd. Vi finns alltid här för att hjälpa!

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter