Logga in

Vårt nya kontor

Vi håller ständigt på att uppdatera vår e-butik och vår kundservice, följer de utländska marknaderna, deltar i specialiserad utbildning och låter den inspirera våra kunder. Vi har väldigt höga standard för att göra våra kunder nöjda, så därför tycker vi att det är viktigt att vi har något alldeles extra för våra anställda! Vi har precis flyttat in i helt nya lokaler, så känner vi oss bokstavligen bortskämda. Vi inbjuder dig att känna dig lika bortskämd, tillsammans med våra avkopplade anställda! Ta en titt hur vi jobbar. Vi är väldigt stolta och gillar våra nya lokaler jättemycket, så därför är det något som vi vill visa er!

Designen på vårt nya kontor är ganska minimalistiskt – enkla, okomplicerade former och färgerna kompletteras med illustrationer på väggarna. Kombination av trä, grönska och massor av dagsljus hjälper oss att ha en positiv och avslappnad stämning hela dagen. Allt är genomtänkt och skulle kunna föreslås till alla kontor runt om i världen – en modern, luftig och enkel miljö, men ändå välkomnande, vänlig och mysig.Eftersom alla behöver en kort paus emellanåt så har vi en tyst „chill zone“, vilket bokstavligen betyder att du kan sätta dig där i någon minut helt ostört. Men allt med måtta! Den ideala arbetsplatsen är en miljö där du känner dig koncentrerad och fokuserad, men också en där du är inspirerad så du känner dig engagerad i ditt arbete. Vi kan enkelt påstå att vi har den perfekta balansen i vår arbetsmiljö.Efter man har ätit lunch här tillsammans med sina kollegor så kan man känna sig lättad, pigg och redo att jobba igen! Verkligen jättehärlig miljö att ta en paus i. Se efter själv!

Gillar du vårt nya kontor? Vi gör det verkligen! Vi tycker att en härlig arbetsmiljö har en jättestor betydelse. Man måste vara i en atmosfär där talangen och potentialen har möjlighet att utvecklas på ett dynamiskt sätt och man bör vara i en arbetsmiljö där man jobbar tillsammans med trevliga kollegor där man känner sig uppskattad och komfortabel!

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter