Missa inte vår sommarsolglasögonsäljning - spara upp till 40% på trendiga solglasögon

Trustpilot 4.6/5.0

Logga in

Provlinser med 30 dagars komfortgaranti, som kan passa till dig!

Kära Lentiamer,

Vi har ett specialerbjudande till dig – Lenjoy 1 Day Comfort med 30 dagars komfortgaranti!

Vad gör dessa nya linser så bra?
Ett enkelt alternativ för fem populära kontaktlinsmärken – såsom 1-DAY Acuvue Moist, Biotrue ONEday och SofLens Daily Disposable. Du behöver inget nytt linsrecept och de garanterar klar, skarp syn alltid och överallt – när du kör i skymningen, sitter framför datorn och under alla aktiviteter där ett snabbt fokus är viktigt.

30 dagars komfortgaranti!

Men vad händer om du inte blir nöjd med Lenjoy? Skicka tillbaka de oanvända linserna du har kvar till oss. Du behöver inte uppge någon anledning för din retur, men du får såklart om du vill. När vi har fått dem, kommer vi att lägga in motsvarande summa som en kredit på ditt kundkonto hos oss. Och naturligtvis kan du använda denna kredit och spendera den på vilka produkter du vill.


Viktigt för dig att veta: Var god kontakta oss på info@lentiamo.se och berätta hur många linser du önskar att returnera, och så att vi kan ge dig en GRATIS, SPÅRBAR RETURSEDEL. När vi har mottagit de returnerade linserna, kommer vi att lägga in motsvarande värde som en kredit i ditt kundkonto hos oss. Användningen av denna kredit för nästa order är inte tidsbegränsad.
 

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält