Trustpilot 4.6/5.0

Logga in

Månaden för hälsosam syn

Hälsosamma ögon och en god syn är viktiga för din vardagen. De gör det möjligt för dig att interagera med din omgivning, håller dig säker och hjälper dig att behålla ett skarpt sinne. Därför är god ögonvård viktigt för dina ögons hälsa.

Som expert på dina ögon kommer Lentiamo att visa dig hur enkelt det är att bygga upp en ögonvårdsrutin som sätter ögonens välbefinnande i första rummet.

Fira månaden för hälsosam syn med Lentiamo!

Wold Sight Day infaller i år den 14 oktober. Våra ögonspecialister har tagit denna dag som ett tillfälle att öka medvetenheten om vikten av en sund syn under hela oktober månad.

Ta tillsammans med oss reda på vilka effekter dålig syn, solexponering och skärmljus kan ha på dina ögon. Lär känna hela vårt utbud av synhjälpmedel och dra nytta av våra stora rabatter på glasögon, kontaktlinser, datorglasögon och sportglasögon!

Hur är det med dina ögon?

Obehandlad synnedsättning kan förvärras med tiden. Det krävs därför en omfattande synkorrigering.

På Lentiamo kan du välja mellan ett brett utbud av högkvalitativa glasögon i ditt eget hem. Våra optiker kan anpassa alla modeller av alla märken med de linser och den beläggning du vill ha.

HItta din favoritbåge, prova den online och få dina anpassade glasögon hemskickade kostnadsfritt och med 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Vårt erbjudande från den 4 till den 10 oktober: 10 % rabatt på ALLA glasögon med koden Glasses4u. Missa inte detta!

Hitta rätt glasögon

Suddig syn är ansträngande och kan försämras med tiden. För att förhindra att din syn försämras finns det en mängd olika kontaktlinser som ger dig den synkorrigering du behöver utan att vara märkbar.

På Lentiamo kan du välja mellan ett brett utbud av högkvalitativa kontaktlinser från bekvämligheten i ditt eget hem. Oavsett om du föredrar dagliga, månatliga eller långvariga kontaktlinser erbjuder linserna från det populära märket Lenjoy dig en effektiv och kostnadseffektiv synkorrigering.

Välj det material, den vattenhalt och den syrepermeabilitet som bäst passar dina behov och få dina linser inom två arbetsdagar.

Vårt erbjudande från den 11 till den 17 oktober: Vi har en rabatt på 15 % på ALLA kontaktlinser från Lenjoy och på utvalda toriska och multifokala linser. Missa inte detta!

Hitta rätt kontaktlinser

Ögontrötthet, dålig koncentration och sömnlöshet kan alla relateras till skärmljuset från digitala enheter. Datorglasögon filtrerar bort en del av det blå ljuset för att hjälpa till att skydda dina ögon på jobbet och förbättra din sömn på natten.

På Lentiamo kan du välja mellan ett brett urval av datorglasögon från bekvämligheten av ditt eget hem. Köp färdiga blåljusglasögon från Ray-Ban och Meller, eller anpassa en ram från något annat märke med högkvalitativa blåljuslinser från vår optiska produktion.

Prova dina favoriter online och få dem hemskickade kostnadsfritt och med 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Vårt erbjudande från 18 till 26 oktober: 10 % rabatt på ALLA datorglasögon med koden Blue4u. Missa inte detta!

Hitta rätt datorglasögon

Utomhussporter är roliga, men kan innebära en risk för ögonen på grund av UV-exponering, smuts eller vatten. Hitta ett par solglasögon som passar för dina äventyr året runt!

På Lentiamo kan du välja mellan ett brett utbud av sportglasögon från bekvämligheten av ditt eget hem.

Prova solglasögon av hög kvalitet från Oakley, Adidas, Nike, Smith eller många andra sportmärken online och få dem skickade hem till dig utan kostnad.

Vårt erbjudande från den 27 oktober till den 03 november: 10 % rabatt på ALLA sportsolglasögon med koden Shades4u. Missa inte detta!

Hitta rätt sportglasögon

Varje vecka informerar vi dig om ett specifikt ämne och ger dig möjlighet att handla ett visuellt hjälpmedel med stor rabatt. Håll koll på vår kalender!

Kolla in de aktuella erbjudandena. Om du inte vill missa dem kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev
eller följa oss på:

 1. 5-9 oktober

  10% rabatt på solglasögon

  koden: Glasses4u

  Vecka 1

 2. 11-16 oktober

  15% rabatt på Lenjoy linser

  Vecka 2

 3. 18-24 oktober

  10% rabatt på datorglasögon

  koden: Blue4u

  Vecka 3

 4. 26-31 oktober

  10% rabatt på sport solglasögon

  koden: Shades4u

  Vecka 4

Upptäck Lentiamo

Rean kan endast tillämpas på varor som inte redan är rabatterade. Erbjudanden kan inte kombineras. All rea är slutgiltig.