TRUSTPILOT 9.2/10.00

Logga in

Välj mellan våra mest populära gratisprodukter! Gäller till den 3 januari.

Kära Lentiamer,

från alla tiotals gåvor som vi har erbjudit gratis vid beställningar under året, har vi nu valt ut de tre mest populära. Vilken av dessa kommer du att välja denna gång?

De mest populära gratisgåvorna du kan välja mellan:
  • Zero-Seven Refreshing 120 ml – linsvätska för daglig vård. Vätskan skapar ett lager av fukt mellan kontaktlinsen och ögat som skyddar ögat mot irritation i upp till 15 timmar.
  • Max OptiFresh 30 ml – har din julledighet varit längre än väntat och dina ögondroppar tagit slut? Det händer inte med dessa ögondroppar – förpackningen är verkligen stor. Den största på marknaden, faktiskt. Och nu dessutom gratis.
  • Handväskehållare – vi säljer inte denna produkt, du kan bara få den som en gåva, en gåva som är högt eftertraktad i vintertid, då man inte gärna vill sätta handväskan på ett smutsigt golv, eller hur?
Lägg till vald gåva gratis i din beställning

Vi ger bort dessa praktiska gåvor till och med 3 januari och vi har bara en per kund: även om fler beställningar görs, kommer linsvätskan, ögondropparna eller handväskehållaren bara att läggas till i din första beställning.

Kommentarer

Inga frågor

*Obligatoriska fält

Ny här på Lentiamo? Registrera dig för att få rabatter och erbjudanden!