Du kan beställa via telefon: 020 78 76 41

Trustpilot 4.6/5.0

Logga in

Öppettider under jul och nyår

Kära linsanvändare,

Ni behöver inte vara ledsna, vi finns här för er också i juletider. Vår hemsida är öppen dygnet runt, alla dagar, så beställningar kan göras närhelst önskas. Vi är dessutom många på Lentiamo, så vi kommer att göra vårt bästa för att hantera alla beställningar så snabbt som möjligt i dessa jul- och nyårstider. Vi kommer däremot också att smycka julgranen, äta julmat och träffa nära och kära under helgdagarna och veckosluten. Konkret innebär detta att inga ordrar kommer att skickas och inga frågor eller önskemål kommer att kunna besvaras under juldagarna, 24–26 december, och inte heller under nyårsafton och nyårsdagen, 31 december och 1 januari. Men, det är bara några få dagar och Postnord håller ändå helgledigt nästan exakt samtidigt.

Som ni också vet, är juletider en tid då många reser till nära och kära, vilket kan orsaka trafikstockningar på vägarna, vilket därmed också riskerar att drabba Postnord, och att leveranser blir försenade. Trots att Postnord i år har utökat sina arbetstider och sin personalstyrka, finns det också en risk för förseningar på grund av att så många väljer att skicka paket till nära och kära innan jul.

Så det är ett tips att göra beställningen du önskar i god tid, så att du garanterat får din beställning i tid. Julen är en underbar tid, låt den inte blir förstörd av att du saknar dina linser!

En riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

önskar vi på Lentiamo.

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält