Logga in

Ray-Ban Everglasses: Klara linser med ett blått ljusfilter

Jakub Odcházel, DiS.

Medicinskt granskad av Jakub Odcházel, DiS., Chefsoptiker, den 2020-12-31. Skriven av Lentiamo

Slutligen är de här, de nya Ray-Ban Everglasses!

Revolutionerande datorglasögon kollektionen sätter nya standarder på glasögonmarknaden och har en elegant och urban design som möter din personliga stil och individuella smak. Om du inte behöver synkorrigering men vill skydda dina ögon, är den här prefabricerade produkten utan styrkor precis rätt för dig!

Ögonläkare, liksom äkta Ray-Ban-fans, älskar de nya glasögonen på grund av deras avancerade filter för blått ljus. Det gör att du kan använda din dator, mobiltelefon eller TV dagligen utan att skada dina ögon.

Men det är inte allt. Läs mer om den senaste Ray-Ban innovationen på Lentiamo bloggen!

Ray-Ban Everglasses är kompletta datorglasögon

Ray-Ban-design och Ray-Ban bågar har alltid varit riktigt iögonfallande. De utstrålar tidlös svalhet, kraftfulla färger och överlägset skydd. Förutom sin fashionabla design sticker de nya Everglasses ut på grund av deras avancerade skydd mot blått ljus.

Så när du köper Clear Lenses with Blue Filter får du ett par receptfria blåljusglasögon med klara linser som skyddar dig mot blå ljusvågor från digitala skärmar.

Ray-Ban Everglasses för kvinnor

Glasögon med ett blått ljusfilter hjälper till att minska ögontrötthet och sveda, de minimerar ljusstyrkan för en bekvämare sikt och förbättrar kontrasten för mer naturliga färger. Således erbjuder de ögonskydd tillsammans med optimal visuell komfort. Everglasses blått ljus filter är utformat för att minska risken för ögonbelastning genom att minimera skärmbelysning och inomhusbelysning. Kvalitetsglasögonen blockerar 20% av blått ljus mellan 380 och 450 NM (baserat på nuvarande vetenskapliga bevis).

Detta gör det möjligt för alla vuxna och tonåringar som spenderar mycket tid framför digitala enheter att skydda sina ögon.

Du behöver inte längre oroa dig för långa timmar framför den bärbara datorn eller surfplattan – Ray-Ban Everglasses är det enda tillbehöret du behöver på jobbet – och var som helst nära en digital skärm.

Ray-Ban Everglasses erbjuder 100% UVA- och UVB-skydd

Ja, du har läst rätt. Clear Lenses with Blue Filter från Everglasses kollektionen skyddar perfekt dina ögon från blått ljus och solljus. Det beror på att nyanser är utrustade med ett utmärkt UV filter i sina linser som är aktiv dygnet runt – oavsett om du står i den glödande solen eller helt enkelt i ett ljust rum översvämmat av ljus.

Ray-Ban Everglasses har högkvalitativa mineral- och polyamidlinser

Men det är inte allt. Everglasses kollektionen skyddar dig inte bara från solljus och blått ljus. En av deras största fördelar är deras högkvalitativa och otroligt exakta linser gjorda av mineralglas och polyamid. De är distorsionsfria och reptåliga, så du kan lita på teknisk excellens och hållbarhet.

Alla fördelarna med Ray-Ban klara linser på en gång

Ray-Ban Clear Lenses with Blue FIlter garanti

  • skydd mot blått ljus som filtrerar blått ljus från digitala skärmar
  • 100% UVA- och UVB-skydd
  • och kosmetisk behandling på framsidan
Ray-Ban Everglasses for men

Vad väntar du på? Beställ Ray-Ban-glasögon på Lentiamo och dra nytta av den mest praktiska shoppingupplevelsen och konkurrenskraftiga priser.

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter