Glad Halloween! Få 15% rabatt på utvalda färgade linser! Använd koden Halloween.

Trustpilot 4.6/5.0

Logga in

Om oss

Lentiamo är en kontaktlinsbutik på nätet, som är startad i Tjeckien och drivs av en grupp hängivna och entusiastiska människor för att ge dig ett klart val av kontaktlinser och utmärkt kundservice.

Utbudet av produkter inkluderar dioptriska och icke-dioptriska kontaktlinser, färgade linser, linsvätskor, glasögon, solglasögon, ögondroppar och andra ögonvårdsproduk­ter.

Butiken säljer olika märken, som t.ex. Acuvue, SofLens och PureVision, från tillverkare så som Alcon, CooperVision och Bausch & Lomb, bland annat.

Vilka Lentiamo.se är och var vi finns

Lentiamo.se är varumärket och det registrerade handelsnamnet för Maternia s.r.o., med momsregistrerin­gsnumret (VAT-nr.): CZ 26104784 och finns i 15 EU-länder.

Företaget som står bakom Lentiamo.se är Maternia s.r.o., som har sitt huvudkontor på Vídeňská 12, 378 33 Nová Bystřice, Tjeckien. Företaget registrerades den 28 April 2006, i företagsregistret vid den regionala domstolen i České Budějovice. Webbutiken lanserades två år senare, under 2008. Maternia s.r.o. är ett aktiebolag vars registrerade kapital är CZK 500,000.

Grundarna av företaget var entreprenörerna Vlastimil Vávrů och Martin Bláha.

I Tjeckien finns Lentiamo under namnet VašeČočky.cz, vilket var den första webbutiken och som idag har fler än 4500 ombud för utlämning av beställningar. Stegvis, utökade företaget sina webbutiker till fler länder. Webbutikens namn varierar mellan olika länder. I Slovakien heter webbutiken Vasesosovky.sk och i Tyskland 321linsen.de. För de flesta andra länder, använder vi namnet Lentiamo.

Europa är vårt hem

Vi betjänade våra första kunder 2008. Idag är vi en av de största återförsäljarna av kontaktlinser i Europa. Du kan hitta oss i 17 länder – Tjeckien, Slovakien, Österrike, Tyskland, Schweiz, Italien, Storbritannien, Frankrike, Danmark, Sverige, Spanien, Grekland, Bulgarien, Rumänien , Belgien, Nederländerna och Irland.

Kundnöjdhet

Vi är en av de största återförsäljarna av kontaktlinser i hela Europa, men vi glömmer aldrig hemligheten till vår framgång: det är ni, våra kunder, som styr vår värld. Allt vi gör, gör vi för er. Tack vare er har vi hanterat över 1 miljon beställningar de senaste åren. Vi har lånat vårt motto från herr Bata: “Vår kund – vår mästare”. Tusentals riktiga, nöjda kunder bevisar detta!