Logga in

Om oss

Lentiamo är den ledande optikern online när det gäller glasögon av hög kvalitet, rättvisa priser och en enkel köpupplevelse. Lentiamo drivs av ett energiskt team av optometriker, kundtjänst och glasögon entusiaster som erbjuder moderna bågar, högteknologiska linser och designer solglasögon.

Glasögon och ögonvård från märken vi litar på

Det växande utbudet av synhjälpmedel och modeaccessoarer på Lentiamo omfattar kända varumärken som Ray-Ban, Michael Kors, Emporio Armani, Carrera och många fler. Kontaktlinsbärare kan välja mellan ett brett utbud av kontaktlinser från ögonvårdmärken som Acuvue, Biofinity, Lenjoy och DAILIES producerade av kända tillverkare som Alcon, Bausch & Lomb, CooperVision och Johnson & Johnson.

Så här säkerställer vi en optimal köpupplevelse

Du kan välja mellan olika dam-, herr- och unisexbågar, ange dioptrar enligt ditt recept och välja önskad beläggning – allt i fyra enkla steg. På Lentiamo erbjuder vi glas med utmärkt blåljusfilter, antireflekterande beläggningar och hydrofobisktskydd. Alla anpassade synhjälpmedel tillverkas internt av professionella optiker och levereras gratis till ditt hem.

Detta är vad du betalar för moderna synhjälpmedel och optiktjänst

Som en onlinebutik kan vi erbjuda dig upp till 50% lägre priser än vanliga optiker. Dessutom levereras alla våra glasögon, datorglasögon och solglasögon direkt till våra kunders hem med fri frakt. Så du betalar bara för riktig kvalitet. Utan onödiga avgifter.

Vi råder dig vänligt och professionellt

Lentiamos kunder stöds av ett stort team av vänliga experter som strävar efter att ge en enkel och transparent kundupplevelse genom att svara på alla frågor och önskemål snabbt och korrekt. Titta gärna i vår butik och tveka inte att kontakta oss vid frågor på 020 78 76 41 eller info@lentiamo.se.


 

Vilka är Lentiamo.se och var vi finns

Lentiamo.se är varumärket och det registrerade handelsnamnet för Lentiamo s.r.o som finns i 17 EU-länder.

Företaget som står bakom Lentiamo.se är Lentiamo s.r.o. som har sitt huvudkontor på Vídeňská 12, 378 33 Nová Bystřice, Tjeckien. Företaget registrerades den 28 April 2006 i företagsregistret vid den regionala domstolen i České Budějovice. Webbutiken lanserades två år senare, 2008. Lentiamo s.r.o. är ett aktiebolag vars registrerade kapital är CZK 500,000.

Grundarna av företaget var entreprenörerna Vlastimil Vávrů och Martin Bláha.

 

I Tjeckien finns Lentiamo under namnet lentiamo.cz (tidigare VašeČočky.cz) vilket var den första webbutiken för linser i Tjeckien och som idag har fler än 4500 ombud för utlämning av beställningar. Stegvis utökade företaget sina webbutiker till fler länder. Webbutikens namn varierar mellan olika länder. I Slovakien heter webbutiken Lentiamo.sk och i Tyskland lentiamo.de. För de flesta andra länder används namnet Lentiamo. 

Momsregistreringsnummer (VAT-nr.): CZ 26104784 

Europa är vårt hem

Vi betjänade våra första kunder 2008 och idag är vi en av de största återförsäljarna av kontaktlinser i Europa. Du hittar oss i 17 länder – Tjeckien, Slovakien, Österrike, Tyskland, Schweiz, Italien, Storbritannien, Frankrike, Danmark, Sverige, Spanien, Grekland, Bulgarien, Rumänien , Belgien, Nederländerna och Irland.

Vi är en av de största återförsäljarna av kontaktlinser i hela Europa, men vi glömmer aldrig hemligheten till vår framgång: det är ni, våra kunder, som styr vår värld. Allt vi gör, gör vi för er. Tack vare er har vi hanterat över 1 miljon beställningar de senaste åren. Vi har lånat vårt motto från herr Bata: “Vår kund – vår mästare”. Tusentals riktiga nöjda kunder bevisar detta!