Oktober är månaden för hälsosam syn på Lentiamo. Lär dig av våra experter hur du bäst tar hand om dina ögon och utnyttja våra veckovisa rabatter!

Trustpilot 4.6/5.0

Logga in

Så här kan du kontakta oss

Support via telefon

020 78 76 41 – Gratis telefonsamtal (Måndag-Fredag 8.30 – 16.00)

Vår kundservice är redo att ta emot ditt samtal, alla vardagar från 08:30 till 14:00. Ringer du utanför våra öppettider, så ringer vi tillbaka så snart som möjligt när vi är på plats igen. Mejl besvaras inom 48 timmar på arbetsdagar.

Support via mejl

Beroende på ditt ärende, kan du använda en eller flera av följande mejladresser eller använda vårt kontaktformulär.

Hur gör jag en retur?

För mer information om hur du returnerar en order, vänligen gå till vår sida om returer och byten.

Var är Lentiamo beläget?

Lentiamo.se tillhör Lentiamo s.r.o., vars huvudkontor finns på Vídeňská 12, 378 33 Nová Bystřice i Tjeckien. Du kan läsa mer om oss här.

Vår returadress i Sverige är:

Lentiamo s.r.o.
Max Magnus Norman
Kärrtorpsvägen 53
12155 JOHANNESHOV

Spara gärna kvittot eller ett foto av det frankerade kuvertet eller kartongen, som bevis på din retur, men skicka inte med rekommenderat brev eller postpaket, eftersom företaget som hanterar vår returpost inte har möjlighet att hämta ut paket som kommer till ett ombud.

Sparas mina personuppgifter på ett säkert sätt?

Lucie Evans, vårt personuppgiftsombud (Data Protection Officer, DPO), ansvarar för att vår verksamhet behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen och följer tillämpade lagar vad gäller skydd av personuppgifter. Du kan läsa mer om behandling av personuppgifter eller kontakta vårt personuppgiftsombud via privacy@lentiamo.com.

Registreringsuppgifter

Organisationsnummer: 502076–6001
Momsregistreringsnummer: CZ 26104784

Funderar du på något annat?

Vi vet att det är nödvändigt att frågor besvaras så snart som möjligt. Och de flesta svar på vanliga frågor kan hittas på vår sida med frågor och svar.