TRUSTPILOT 9.1/10.00

Logga in

Bonussystem

Alla behöver tillbehör för att göra kontaktlinsan­vändandet enkelt och bekvämt. För att tacka dig för att du är kund hos oss erbjuder vi bonuspoäng för varje köp, som kan bytas mot utvalda bonusprodukter.

Detta kan göras redan i din första order- du behöver inte vänta till nästa. Och om du inte använder alla dina bonuspoäng i en beställning så går det bra ändå! Vi överför återstående poäng så att du kan använda dem nästa gång.

Tagga oss i ett inlägg på Facebook eller Instagram med @lentiamo och använd hashtaggen #lentiamo när du delar ett foto som innehåller en av våra produkter, så kommer du att få 50 bonuspoäng. När du taggar Lentiamo i ett inlägg på ditt sociala-medier-konto överlåter du rättigheten att återanvända/dela bilden till Lentiamo.

Hur du kan tjäna bonuspoäng

  1. För var fjärde krona som du spenderar hos oss så får du en bonuspoäng. Varje produkt är märkt med hur många bonuspoäng du får när du köper den.
  2. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, och få 50 bonuspoäng.
  3. Tagga oss i ett inlägg på Facebook eller Instagram med @lentiamo och använd hashtaggen #lentiamo när du delar ett foto som innehåller en av våra produkter, så kommer du att få

    50 bonuspoäng.

    När du taggar Lentiamo i ett inlägg på ditt sociala-medier-konto överlåter du rättigheten att återanvända/dela bilden till Lentiamo.

  4. Gör din inloggning enklare och länka den till din Facebook-sida och få 75 bonuspoäng.

Du kanske är intresserad av

Missa inte nyheterna från världen av glada linser!