Logga in

Vårt bonussystem växer! Vilka gåvor vill du ha?

Vad har vi för utbud i vårt bonusprogram? Samma praktiska saker som du vanligtvis köper! Vårt bonusprogram är designat så att våra kunder kan spara pengar.

Från början så erbjöd vårt bonussortiment endast saker som har samband med kontaktlinser (vad annars?). Nu erbjuder vi en större variation av produkter som används dagligen. Vi har testat dessa produkter och fått en positiv uppfattning av dem, och vi tror att du också kommer att gilla dem:

Naturalis handkräm med mandeldoft

Naturligtvis fokuserar vår hemsida på ögonprodukter. Men våra händer då? Din hud är ett otroligt komplicerat, flexibelt och hållbart material. Detta gäller särskilt för fingrarna. Men tror du verkligen att du skyddar händerna från detta kalla väder genom att bära kvalitet handskar? Tar du hand om dina händer ordentligt?När det är så kallt som det är just nu så kan vår hud verkligen lida. För bara 180 insamlade bonuspoäng så kan du få hem vår effektiva handkräm. Dina händer kommer att bli mjukare och hållbarare mot sprickor och torrhet. Testa handkrämen så ska du få se!

Lilien antibakteriell gel

Det finns bakterier överallt…på tåg, handtag, räcken, även på varorna du köper. Så oavsett om du är på jobbet, i skolan eller på resande fot så blir detta antibakteriella gel en ovärderlig kompanjon. Bär den i din väska, handväska eller ryggsäck. När du behöver rengöra händerna så kan du enkelt tvätta dem med bara 2 ml gel. Låt händerna torka, och sedan är dina händer bakteriefria! Den här blir din för bara 250 bonuspoäng!

Läppbalsam

Du vet aldrig när det kommer hända – torra läppar, spruckna mungiporna, sår… Förebyggandet kan vara enkelt! Bär en bra kvalitet läppbalsam med dig överallt – inte bara för nödsituationer, utan helt enkelt för dagligt skydd. Den absorberas snabbt och du kommer att uppskatta de långvariga effekterna. Ingredienserna är vitamin E för att regenerera huden, och jojobaolja, vilket gör läpparna väldigt mjuka. För bara 150 bonuspoäng så kan du själv se resultatet.

Öronproppar

Öronpropparna är tillverkade av extra mjukt polyuretan (PU) skum. Deras avsmalnande form passar lätt i hörselgången, och de tätar försiktigt och tätt utan extra tryck. Skum öronpropparna erbjuder utmärkt hörselskydd på 35 dB. Du kan få dem från oss för så lite som 50 poäng.

Färgade linser

Har du någonsin undrat hur du skulle se ut med blåa ögon? Eller vad sägs om gröna „kattögon“? Vi erbjuder ibland våra färgade linser som bonusprodukter, så håll koll så du kan imponera dem omkring dig! Håll utkik på vårt bonusprogram som regelbundet erbjuder färgade linser, så att du inte missar de färgade linser du vill ha!

Vi hoppas att du gillar dessa tillägg till vårt bonusprogram. I framtiden kan du se fram emot fler och fler produkter – inte bara för dina ögon, men också för dina händer, läppar och även öron!

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter