Trustpilot 4.6/5.0

Logga in

5 glasögontrenderna för män 2021

Glasögontrender för män

Letar du efter ett par nya glasögon, men har ingen aning om vilken form eller typ av ram som passar dig bäst? Våra 2021 glasögontrender för män är här för att vägleda dig i jakten på dina nästa glasögon!

Vilka är de nya trenderna för herrglasögon 2021?

Att välja rätt glasögonbåge är en viktig uppgift. Dina glasögon ska inte bara passa din ansiktsform, utan också bli den enda accessoaren som passar till alla tillfällen och kläder, från sportkläder till kostymer.

När det gäller herrglasögon, finns det så många märken, bågar och material att välja mellan. Är du nyfiken på vilka glasögon för män som kommer att vara trendiga år 2021? Läs vidare.

 1. Det sportiga men sofistikerade valet: Glasögon med halvt ramlösa

  Oavsett om du väljer dem i sköldpaddsskal, brunt, transparent acetat eller svart, halvt ramlösa glasögon är en av de obestridliga trenderna för glasögon 2021. De är förnämliga men ungdomliga, perfekta för alla tillfällen och alla åldrar. Välj mellan klassikerna, inspirerade av ikoniska vintagemodeller, eller de moderna, som är viktlösa och enkla.

  Halvt ramlösa glasögon i vintagestil

  Halvt ramlösa glasögon med en modern twist

 2. Trendvarning: Tjock och fyrkantig

  Om du har ett runt eller ovalt ansikte får du inte missa de här fyrkantiga, tjocka ramarna. Du kan välja mellan fyrkantiga glasögon i metall eller plast som påminner om de ikoniska Wayfarer-solglasögonen designade av Ray-Ban. Och sist men inte minst är tjocka glasögon också robusta och motståndskraftiga. Den här egenskapen gör dem till ett bra val för dem som utövar sport med liten inverkan.

  Gillar du inte svarta ramar? Inga bekymmer, i vårt breda urval av fyrkantiga glasögon för män hittar du massor av färger.
 3. Aviators som receptbelagda glasögon

  Alla känner till den omisskännliga pilot glasögon. Med sin unika vattendroppform är aviatorglasögon alltid på modet när det gäller solglasögon. År 2021 är de populära även som receptbelagda glasögon, särskilt i guld. Dessutom kan du på Lentiamo hitta trendbrillorna även utan dioptrier, med ett filter för blått ljus som skyddar dina ögon från de negativa effekterna av digitala skärmar. Om du inte behöver korrigera din syn men tillbringar mycket tid med digitala enheter kan du ta en titt på våra terminal glasögon!

 4. Vintagesmak: Allt om mönster och former

  Smakfulla retromönster, kontrasterande färger och tvåfärgade bågar med vintagekänsla är dessutom en stor trend i 2021 års glasögonmode. Välj den form som bäst passar din smak och ansiktsform. De här snygga glasögonen är alla vinnare!

 5. Originell och extravagant: De geometriska glasögon

  Geometriska överdimensionerade bågar, särskilt åttkantiga och hexagonala ramar, är den senaste trenden i glasögonvärlden. Det bästa är att de passar vackert till alla ansiktsformer! Om du är ute efter något nytt och originellt kan dessa vara precis vad du letar efter.Hitta ett par nya glasögon med några få klick och få dem skickade hem till dig med fri frakt.
Handla glasögon för män →