Missa inte vår sommarsolglasögonsäljning - spara upp till 40% på trendiga solglasögon

Trustpilot 4.6/5.0

Logga in

Registrera dig för nyhetsbrevsutskick. Det är gratis och du får en gåva

5 anledningar att anmäla sig till vårt nyhetsbrev

  • Nyhetsbrevet är gratis

Vi erbjuder prenumeration på vårt nyhetsbrev gratis . Du kommer att ta emot nyheter 1–2 gånger i månaden- vi skickar information om aktuella erbjudanden, rabatter och nya produkter till din mejlboxhelt gratis.

  • Vi ger dig 50 bonuspoäng

En enkel anmälan till nyhetsbrevet innebär en gåva till dig – 50 bonuspoäng, som enkelt kan bytas mot linsvätskor eller etuier gratis i vårt “bonusprogram”:https://www.lentiamo.se/…odukter.html.

  • Du sparar tid och pengar. Du är den första som informeras, så du missar inga rabatter

Reor, specialerbjudan­den, utmärkta rabatter eller introduktion av nya produkter; Du är den första att veta. Du behöver inte leta efter specialerbjudanden i vår shop, vi kommer att informera dig om specialerbjudanden och hur länge de gäller.

  • Enkelt att registrera sig

Bara uppge din mejladress. Vill du ta emot ett skräddarsytt nyhetsbrev? Fyll i ditt namn och välj en personlig hälsning. Din önskan är vår lag!

  • Enkelt att avregistrera sig

Det finns en länk till avregistrering i varje nyhetsbrev vi skickar dig. Men, det vore väl synd? Vi blir glada om du informerar oss innan du “avregistrerar dig” , varför du inte längre är intresserad av att ta emot våra utskick och vad vi kan förbättra. Vi kommer att ta hänsyn till alla synpunkter vi får in.