Helg med fantastiska erbjudanden - spara upp till 25% på utvalda produkter!

Trustpilot 4.6/5.0

Logga in

Biomedics 55 Evolution CooperVision (6 linser) + Solunate Multi-Purpose 400 ml med linsetui

> Kontaktlinser > Månadslinser > CooperVision > Biomedics

baserat på 3 recensioner

På lager > 700 st.

Grattis! Du får 58 bonuspoäng för detta köp!

248 kr 231 kr

Varan finns även i denna förpackning:

Välj parametrar för höger öga Hjälp

Skickas 29/9

Välj parametrar för vänster öga

Skickas 29/9

 • Leverans med Postnord (under 2000g) GRATIS (mer än 700 kr)
 • Leverans med PostNord (under 2000g) 39kr (mindre än 700 kr)
 • Leverans med GLS (över 2000g) 59kr

Ett klart val för dina ögon

Vi har unika fördelar.

Lojalitetsprogram

Från din allra första beställning får du bonuspoäng som du kan använda för att lägga till gratis gåvor.

Fri frakt över 700 kr (under 2000g)

När din beställning är på mindre än 700 kr kan du använda vår leverantör PostNord för bara 39kr.

365 dagars garanti

Om ditt recept från optikern ändras så byter vi gärna ut de oöppnade linserna du har handlat från oss under de senaste året.

Kundbetyg på Biomedics 55 Evolution CooperVision: 93 % baserat på 3 recensioner

Visar bara recensioner med kommentarer

Produktinformation om Biomedics 55 Evolution CooperVision (6 linser) + Solunate Multi-Purpose 400 ml med linsetui

Vi erbjuder Biomedics 55 Evolution (6 linser) månadslinser i ett ekonomipaket med linsvätskan Solunate Multi-Purpose 400 ml.

En ny generation linser från ett välkänt och erkänt märke, Biomedics 55 Evolution från Coopervision, som också är känt som Mediflex55. Eftersom dessa linser går utöver det vanliga vad gäller den sfäriska styrkan, så kan dessa månadslinser ge en klar, distinkt och skarp syn oavsett hur mycket korrigering som behövs. Biomedics 55 Evolution kan också korrigera låga värden av astigmatism och deras avrundade design möjliggör utmärkt komfort. Mycket för pengarna till ett lågt pris.

UV-filtret i kontaktlinser ökar skyddet mot farlig ultraviolett strålning för hornhinnan. Men, eftersom linser inte täcker hela ögat eller ögonområdet, så är kombinationen av kontaktlinser med UV-filter och solglasögon det ideala skyddet mot skadliga UV-strålar.

Solunate är en universal linsvätska från en italiensk fabrikör som inte bara innehar en hög kvalitet, utan också finns i en ekonomiförpackning till ett bra pris. Volymen på 400 ml gör att du får en linsvätska som du kan använda fem dagar längre än andra linsvätskor i standardstorlek (360 ml) till ett oslagbart pris. Det optimala förhållandet mellan kvalitet och pris gör linsvätskan Solunate till ett mycket populärt val på marknaden.

Solunate är den bästsäljande linsvätskan i vår webbutik och ett bra alternativ till de bästa linsvätskorna på marknaden, såsom ReNu MPS Sensitive Eyes, Biotrue Multi-Purpose eller OPTI-FREE.

Den mångsidiga linsvätskan Solunate med hyaluronsyra är designad för desinficering, sköljning och förvaring av mjuka kontaktlinser, inklusive silikonhydroge­llinser. Linsvätskan avlägsnar proteinavlagringar och är lämplig för känsliga och torra ögon.

Den optimala kompositionen av linsvätskan Solunate är perfekt balanserad – den garanterar nödvändig effektivitet och minimerar ögonirritation. Tack vare innehållet av hyaluronsyra, ger linsvätskan långvarig återfuktning och förebygger torra ögon syndromet. Hyaluronsyra har den fantastiska egenskapen att absorbera vatten och med hög effektivitet verka som ett smörjmedel. Den skapar en skyddande film på ögat som reducerar friktion mellan ögonlocket och hornhinnan vilket är fördelaktigt för irriterade och torra ögon. Kontaktlinserna förblir återfuktade under dagen och blir mer bekväma och komfortabla att bära.

Linsvätskan Solunate kommer tillsammans med ett etui som sätts direkt på flaskan och som på så sätt blir en del av den. Tack vare denna funktion, finns etuiet alltid till hands och du kommer inte att tappa bort det.

Innehåll: polyhexametylen biguanid 0.0001%, Mirapol A15, natriumedetat, metyloxiranpolymer, natriumhyaluronat.

Produktdetaljer

Linser per ask (box):  6
In- och utmärkning Nej
Material Ocufilcon D
Du kan sova med dessa kontaktlinser. Nej
Vattenhalt 55 %
Syretransmissionsförmåga 20 Dk/t
Silikon-hydrogel Nej
UV filter Ja
Hanteringsfärgad:  Ja
Diameter:  14.2
Styrka från -10.0 till +8.0
Baskurva 8.6, 8.8, 8.9
Linsens elasticitet 0.4 MPa
Tjocklek i mitten 0.07 mm
Vikt: 476 g
Tillverkare:
Kategori:Månadslinser
Mest prisvärda linsförpackningar
Kontaktlinser
Konserveringsmedel:Polyhexamethylene Biguanide
EDTA

Frågor (1×)

Kommentarer om Biomedics 55 Evolution CooperVision (6 linser) + Solunate Multi-Purpose 400 ml med linsetui Lägg till en fråga

 • Maria

  Kan jag använda dessalinser på ena ögat tillsammans med Biomedics torisk på andra? Har idag annars Biofinity CooperVision men är skuöle vilja testa dessa.

  Svara
  • Viktoria Karlsson Lentiamo.se

   Hej, vi skulle gärna vilja svara på din fråga, men kan det tyvärr inte, eftersom materialet och dess egenskaper skiljer sig mellan linser, och även ibland baskurvan och diametern, som avgör själva formen på linsen. Vad som passar ditt öga, måste prövas ut tillsammans med en optiker utifrån en synundersökning. Det kan hända att den här linsen fungerar utmärkt för dig, men det kan också hända att den inte är optimal för dina ögon, beroende på det individuella förhållandet i dina ögon. Vi rekommenderar att du frågar din optiker om du kan använda den här linsen. Med vänliga hälsningar, Viktoria, Lentiamo Kundservice

   Svara

Publicera din kommentar eller fråga till Biomedics 55 Evolution CooperVision (6 linser) + Solunate Multi-Purpose 400 ml med linsetui

*Obligatoriska fält

Bäst i branschen

Vi har i fristående omdömessystem blivit rankade som bäst i kategorin kontaktlinser.

Snabb frakt, & fantastisk hjälpsam i kundservice!
Tydlig information och mycket snabb leverans
Utmärkt, mycket nöjd