Logga in

Dina första färgade linser? Oroa dig inte!

Funderar du på att använda dioptriska färgade linser? Underbart! Vi vill ge dig lite tips om hur man ska använda dessa linser. Repetition är nyckeln till att komma ihåg hur man ska göra saker. Så, läs den här artikeln, även om du bara använder linser emellanåt, så kommer du att komma ihåg hur du bäst hanterar dina kontaktlinser!

Satsa på visshet

Försök inte att göra ditt linsval själv. Vi har ingen tid att förlora och ingen (förutom en hypokondriker) vill rusa till akuten och få hjälp av en läkare. Du bör först och främst alltid konsultera med en optiker. Vilka är fördelarna om man gör detta? En expert kommer att berätta vilken typ av linsmaterial är lämplig för dig, de kommer att informera dig om komplikationer som kan uppstå och de kommer att förklara hur man korrekt ska hantera linser. Och tro mig, ingen YouTube-video är en lämplig ersättare mot konsultation av en optiker.

Skapa lämpliga förhållanden

Detta spelar väldigt stor roll, framförallt från början. Du ska precis sätta in ett främmande föremål i ögat, så det är viktigt att du har lämpliga förhållanden. Om du gör det klumpigt, kommer det att ta dig mycket mer tid och du kommer att uppleva att det är ganska obehagligt. Du behöver en (klar) spegel, bra ljus, rena och torra händer (dina händer, naturligtvis) och rena, utvilade ögon (denna del är inte rocket science – bara skölja dem med rent vatten).

Förberedelser

Även om färgade linser verkligen kan vara grädden på tårtan och kommer att skapa din perfekta look, så måste de bli en del av början på din rutin! Linser ska sättas in i dina ögon innan du börjar sminka dig eller applicera hudkrämen, etc. I början av din rutin, logiskt sätt, så kommer du också att ha de renaste händer och risken att något främmande kan komma in i ögat kommer att minimeras.

Även om vi litar på att du kommer behandla dina ögon väl, och först och främst att du besöker en specialist, så är ju du den som manipulerar dina linser, så vi vill fortfarande ge dig några bra instruktioner och tips. Vi vill gärna att du delar dina erfarenheter som en lins-bärare med oss ​​genom att skicka kommentarer eller skicka ett foto av dig när du bär de färgade lins som du slutligen valde! Dela den här guiden med dina vänner på Facebook eller andra sociala nätverk och hjälp dem att leva ett behagligare och enklare liv med kontaktlinser! Nu, rusa iväg och välj färgen som är rätt för dig!

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter