Logga in

Köpa linser på nätet

Unga, gamla, elever eller personal. Kontaktlinser erbjuds via internet av butiker, okända och pålitliga. Du kan få dina linser utan recept, köpet är inte bundet av några fasta regler, ingen licens. Hur man kommer igång med att köpa linser över internet och var du ska börja?

En synundersökning hos en ögonspecialist är alltid första steget.

„Jag är trött på glasögon, jag kommer bara att beställa linser och linsvätska över Internet och kommer på något sätt lyckas tillämpa dem. Jag vet att mina dioptriska styrkor och YouTube är fullt av filmer om kontaktlinser.“

Tänker du likadant? Tja, då tror du fel. Byta från glasögon till kontaktlinser är ett beslut värt att diskutera med en ögonläkare eller en optiker, du har bara ett par ögon och ögonskador är inget man vill råka ut för. Även styrkan på dina linser och glasögon kan skilja sig. Dessutom kan endast en ögonspecialist ange kurvan av hornhinnan som är nödvändig information som du inte kan komma undan med. Varken på apoteket, och inte heller på Internet. Väldigt viktigt.

Träffat ögonspecialist, har ett giltigt recept, vad är nästa steg?

Det finns gott om e-butiker med kontaktlinser på internet. Tänk på att inte alla har super billiga erbjudanden, har man tur kan köpet ett riktigt kap. Diskussionsforumen är fulla av berättelser om människor som försöker få sina pengar tillbaka från falska företag.

Våra råd: Som en av de största online-återförsäljare av kontaktlinser i Europa, rekommenderar vi att du handlar hos oss.

Vad får du genom att handla hos oss?

Presenter, rabatter och enastående kundservice. Vi lagerför cirka 2,000,000 linser. Under de senaste fem åren har vi gett bort över en halv miljon gåvor. Vårt bonusprogram hjälper till att spara pengar på linsetuier, applikatorer och lösningar. Vi ger dig bonuspoäng för varje köp som kan lösas in på gåvor som du väljer.

Tillräckligt många bra skäl för att börja shoppa med oss, tycker du inte det? Du kan börja här:

www.lentiamo.se

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter