Trustpilot 4.6/5.0

Logga in

Lenjoy Monthly Comfort (12 linser) + Solunate Multi-Purpose 400 ml med linsetui

> Kontaktlinser > Månadslinser > Lenjoy > Monthly Comfort

baserat på 11 recensioner

På lager > 600 st.
Grattis! Du får 90 bonuspoäng för detta köp!

359 kr

Vi säljer de exemplar som vi fortfarande har kvar på lagret.
Rekommenderad Lenjoy Monthly Comfort (12 linser) + Solunate Multi-Purpose 400 ml med linsetui
Varan finns även i denna förpackning:

Välj parametrar Hjälp

Skickas idag

 • Leverans med Postnord (under 2000g) GRATIS (mer än 700 kr)
 • Leverans med PostNord (under 2000g) 39kr (mindre än 700 kr)
 • Leverans med GLS (över 2000g) 59kr

Ett klart val för dina ögon

Vi har unika fördelar.

Lojalitetsprogram

Från din allra första beställning får du bonuspoäng som du kan använda för att lägga till gratis gåvor.

Fri frakt över 700 kr (under 2000g)

När din beställning är på mindre än 700 kr kan du använda vår leverantör PostNord för bara 39kr.

365 dagars garanti

Om ditt recept från optikern ändras så byter vi gärna ut de oöppnade linserna du har handlat från oss under de senaste året.

Kundbetyg på Lenjoy Monthly Comfort:
95 % baserat på 11 recensioner

Visar bara recensioner med kommentarer

Produktinformation om Lenjoy Monthly Comfort (12 linser) + Solunate Multi-Purpose 400 ml med linsetui

Vi erbjuder ett ekonomipaket för månatliga kontaktlinser Lenjoy Monthly Comfort med Solunate Multi-Purpose 400 ml linsvätska.

Lenjoy Monthly Comfort är månadslinser som innehåller en av de senaste teknikerna med forskning och utveckling från Storbritannien. Den höga kvaliteten på Lenjoy Monthly Comfort-kontaktlinser erbjuder exceptionell visuell prestanda, långvarig bärkomfort och optimal ögons hälsa. Med deras biokompatibla hydreringsteknologi, halkfri yta, UV-skydd och ljusblå nyans för enklare hantering är Lenjoy Monthly Comfort kontaktlinser är de ett perfekt val.

Lenjoy Monthly Comfort-bärare kommer att uppskatta förmågan att registrera användningsdatumet för ett nytt kontaktlinspar. Fälten på insidan av vänster och höger linspaket låter dig hålla reda på ersättningsplanen.

Lenjoy Monthly Comfort-kontaktlinser har hög vattenhalt, vilket är avgörande för bärkomforten. De är tillverkade med exklusiv fuktteknologi som binder vatten och håller linserna fräscha och fuktiga hela dagen. Linserna skapar en vätebindning med vattnet så att molekylerna blir en del av linsen och förhindrar torrhet.

Dess unika design har en dubbeltunn kant som gör att vatten och syre kan cirkulera runt ögat. Linsen förblir på plats och det finns ingen obehaglig gnidning av ögonlocket när du blinkar. Detta minimerar risken för irritation.

Den unika asfäriska utformningen av linserna minskar asfärisk avvikelse och förbättrar synskärpan även vid svagt ljus, t.ex. när du kör i skymningen, arbetar vid en dator eller under sportaktiviteter som kräver snabb fokusering.

En annan fördel med Lenjoy Monthly Comfort-linser är deras höga skyddsnivå mot UV-strålning genom det andra klassens UV-filter, som blockerar 87% av UVA och 97% av UVB-strålningen.

Lenjoy Monthly Comforts UV-filter förbättrar skyddet av hornhinnan mot de negativa effekterna av ultraviolett strålning. Eftersom kontakterna inte täcker hela ögonområdet rekommenderas det dock att bära solglasögon med UV-skydd.

Lenjoy Monthly Comfort kontaktlinser är ett möjligt alternativ för:

 • SofLens 59,
 • Biomedics 55 Evolution,
 • Proclear Compatibles Sphere,
 • Frequency 55 Aspheric,
 • SofLens 38.

Solunate är en flerfunktions linsvätska tillverkad av en italiensk tillverkare som inte bara erbjuder hög kvalitet, utan också är kostnadseffektiv. 400 ml-volymen gör att du kan använda linvätskan fem dagar längre än standardlinsvätskan (360 ml) till ett oslagbart pris. Det optimala förhållandet mellan kvalitet och pris gör Solunate-linsvätskan till ett mycket populärt val.

Solunate är en av de bästsäljande linsvätskor i vår e-butik och ett bra alternativ till de andra flerfunktions linsvätskor på marknaden, som ReNu MPS Sensitive Eyes, Biotrue Multi-Purpose eller OPTI-FREE.

Den mångsidiga Solunate-linsvätskan med hyaluronsyra är utformad för att desinficera, skölja och lagra mjuka kontaktlinser, inklusive silikon-hydrogel-linser. Linsvätskan tar bort proteinavlagringar och är lämplig för känsliga och torra ögon.

Den optimala sammansättningen av Solunate-linsvätskan är perfekt balanserad – den garanterar nödvändig effektivitet och minimerar ögonirritation. Tack vare hyaluronsyrainnehållet ger linsvätskan långvarig hydrering och förhindrar torra ögonsyndrom. Hyaluronsyra har den fantastiska kvaliteten på vattenabsorption och fungerar som ett mycket effektivt smörjmedel. Det skapar en skyddande film på ögat som minskar friktionen mellan ögonlocket och hornhinnan vilket är fördelaktigt för irriterade och torra ögon. Kontaktlinserna förblir hydratiserade hela dagen och är bekvämare att bära.

Linsvätskan Solunate kommer tillsammans med ett etui som sätts direkt på flaskan och som på så sätt blir en del av den. Tack vare denna funktion, finns etuiet alltid till hands och du kommer inte att tappa bort det.

Innehåll: polyhexametylen biguanid 0.0001%, Mirapol A15, natriumedetat, metyloxiranpolymer, natriumhyaluronat.

Det är en medicinteknisk produkt. Läs instruktionerna före användning

Produktdetaljer

Linser per ask (box):  12
In- och utmärkning:  Nej
Material:  Omafilcon C
Du kan sova med dessa kontaktlinser.:  Nej
Vattenhalt:  55 %
Syretransmissionsförmåga:  31.07 Dk/t
Silikon-hydrogel:  Nej
UV filter:  Ja
Hanteringsfärgad:  Ja
Diameter:  14.2
Styrka:  från -10.0 till +6.0
Baskurva:  8.6
Tjocklek i mitten:  0.07 mm
Vikt: 530 g
Tillverkare:Supervision
Kategori:Månadslinser
Mest prisvärda linsförpackningar
Kontaktlinser
Sfäriska linser

Frågor

Kommentarer om Lenjoy Monthly Comfort (12 linser) + Solunate Multi-Purpose 400 ml med linsetui

  Inga frågor

  Publicera din kommentar eller fråga till Lenjoy Monthly Comfort (12 linser) + Solunate Multi-Purpose 400 ml med linsetui

  *Obligatoriska fält

  Bäst i branschen

  Vi har i fristående omdömessystem blivit rankade som bäst i kategorin kontaktlinser.

  i
  Det är krångligt med betalningen
  Snabb leverans!
  Bra och snabb