020 78 76 41

Beställ även via telefon:
(Mån-fre 8:30-14:00)

Logga in

De 9 bästa Halloweensmink-inspirationerna

banner
 

Halloween är en av de händelser som är värda att planera. Det är en tid på året då det är extra kul att leka med ditt smink. Fler och fler firar Halloween ofta för att det ger dem möjlighet att öva sina sminkfärdigheter.

Vi vill ge dig 9 Halloweensmink-inspirationer. Naturligtvis är färgade kontaktlinser den perfekta följeslagaren till en Halloweendräkt så kolla in hur du bäst kan kombinera galna linser med en läskig dräkt. 

1. CALAVERAS ~ SOCKERSKALLAR

Denna look är en blommig version av Skull-sminkningen perfekt för den 31 oktober och baserad på den mexikanska "Day of the Dead“ -dekorationerna. 
 

Sugar Skulls

 

Hur skapar du en Sugar Skull sminkning?

Som primer bör ditt första lager likna en skalle genom att använda vit ansiktsfärg. Sedan kan du göra ringar runt munnen, ögonen och näsan med svarta linjer – områden där skallen normalt är ihålig. Du kan fylla cirklarna med valfri färg.

Dessutom kan du måla blommor runt ögonen och på kinderna. Där en riktig skalle normalt är ihålig kan du utveckla din kreativitet genom att måla färgglada ornament. Försök att föreställa dig det som en kreativ mandala! Som galna kontaktlinser rekommenderar vi Red Devil från ColourVUE som ett fantastiskt komplement.

2. GANGSTER CLOWN

Denna sminkning ser väldigt professionell ut och är faktiskt ganska snabb att skapa. Fokusera främst på ögonen och munnen!
 

Gangster clown

 

Hur man skapar en Gangster Clown-makeup:

Grundfärga ögonen och halva ansiktet med ljusrosa. Rita sen en svart krökt linje i mitten av ansiktet – som en kant för att separera det rosa från den normala delen. Ögonen kan göras i Smokey Eye-stil. Rita nu linjer från ögonen nedåt för ett mer dramatiskt resultat. Detsamma gäller för ögonbrynen som du kan se på bilden.

Sist men inte minst, mörka dina läppar med svart läppstift och dra en linje från hörnet av munnen på båda sidor. Denna sminkning tillsammans med BlackOut-färgade linser kommer säkert att glädja alla gäster på Halloween-festen. En rutig skjorta kommer att se cool ut med detta smink. Du kan också knyta en huvudduk runt huvudet för att slutföra Gangster Clown utseende.

Inspirerad av @viligancheva

3. WHITE WALKER

Nu blir det extra skrämmande – med det enkla men fantastiska White Walker-utseendet!
 

WHITE WALKER

 

Detta är vad du behöver för en White Walker-look:

Täck ansiktet, halsen, läpparna och öronen med vit ansiktsfärg med en svamp och se till att du håller ögonen tydliga. Rita en cirkel runt ögonlocket och fyll området med svart.

Sedan kan du börja lägga till tunna linjer med en tunn pensel för att rita rynkor med svart smink. Lägg till rader tills du är nöjd. Sminkningen ska se ostrukturerad och kaotisk ut, så oroa dig inte för precision.

Vår Barbie pink färgade linser kommer att vara en perfekt matchning för den här looken.

4. PUMPA

Vi vet alla att pumpor inte är riktigt skrämmande … men titta på den här sminkningen! Detaljerna är otroliga – de ger definitivt pumpan ett annat utseende.
 

Pumpkin

 

Allt du behöver göra är:

Använd bara ögonskugga och rita en böjd, uttrycksfull linje med eyeliner, liknande Smokey eye. Rita några punkter på ögonlocket och ögonområdet är klart. Använd orange färg för den nedre halvan av ansiktet.

Måla sedan munnen med en bred lång svart form, som en halvmåne. Nu kan linjerna målas i olika längder uppåt och nedåt. Det här utseendet ser perfekt ut med det galna Wildfire eller Gul linser.

Inspirerad av @taniavelascomua

5. VARULV

Alla vet att varulvar kommer ut en gång i månaden när fullmånen stiger. Låt oss se hur vi kan skapa en bra varulvssminkning.
 

Werewolf

 

För varulv-sminkningen behöver du:

Täck det övre och nedre ögonlocket med mörkbrun ögonskugga och förtydliga det inre hörnet på varje öga med svart eyeliner. Sedan ska du lägga till en liten vit skugga strax under ögonbrynet och blanda. Borsta ögonbrynen uppåt med en transparent mascara.

Rita sedan en svart skugga under nässpetsen och längs näsborrens nedre kanter ner till överläppens övre kant. Måla hela läppen med vinrött läppstift och lägg till små prickar där för att låtsas att du just har haft en blodig måltid. För att få en extra skrämmande look ska du bära Lentiamos Twilight och överväga att köpa vampyrtänder.

Inspirerad av @vannmakeup_

6. DÖSKALLE

Döskallesminkningen kan vara komplicerad som den till höger men vi kan lära dig ett sätt att hålla det enkelt. Det kommer fortfarande att bli imponerande, lita på oss!
 

Skull

 

Så här skapar du en döskalle:

Rita en cirkel runt ögonen och fyll den med svart ansiktsfärg. Se till att färgen går över ögonbrynen. Använd samma svarta färg på näsan.

För resten av ditt ansikte använder du bara ett ljust puder för att göra ditt ansikte så vitt som möjligt. Använd svart läppstift för tänderna och dra vertikala linjer över munnen. Du kan använda mörkt puder på kindbenen om du vill

Välj sedan helt enkelt vår ColorVUE Crazy Lens White Zombie!

Inspirerad av @selenebagnato

7. SJÖJUNGFRU

Denna inspiration kommer att vara till hjälp för dig som föredrar en söt och romantisk look för årets Halloweenfest.
 

Mermaid

 

Vad behöver du för en perfekt sjöjungfru-look?

Ditt ansikte grundas först med ljus färg. I nästa steg målas vågen, vilket är den mest karakteristiska funktionen för sjöjungfru-looken. De är mycket enkla att justera med enkla fisknätstrumpbyxor! Dra fisknätstrumporna över huvudet och dutta färgad ögonskugga (t.ex. turkos) med en puderborste om och om igen på huden där du vill uppnå fiskskinneffekten. Applicera samma ögonskugga på dina ögonlock.

Slutför ögonsminket med eyeliner, sätt på ögonfransar för att intensifiera utseendet och fyll dina ögonbryn med lila ögonskugga. Du kan också lägga till lite skimmer och glitter i dina bryn. Slutligen hitta ett matchande läppstift, en lämplig peruk och använd färgade linser som Barbie Pink.

Inspirerad av @crona_keaton

8. HÄFTAT ANSIKTE

Den läskiga pressade och häftade näsan är tillräckligt kuslig för att frammana en perfekt Halloween-mask.
 

stapled face

 

Här är vad du behöver för ett häftat ansikte:

Köp modelleringsvax och konstgjort blod i förväg. Skapa en korvliknande form med vaxet genom att rulla materialet i dina händer. Lägg sedan den på din näsa.

Blanda i kanterna med en spatel som vanligtvis ingår i vaxet. Applicera grunden på huden och fixa den med transparent löspuder.

Använd sedan en tandpetare för att gräva en vertikal linje i vaxet. Applicera blod på slitsen och använd blå, grön och mörkröd ögonskugga runt näsan och ögonen för att skapa blåmärken. Använd slutligen små klämmor och placera dem mycket försiktigt efter varandra på näsan. Här är ditt häftade ansikte!

Bär galna linser som solblå för att slutföra din makeup.

Inspirerad av @viktoriaharingova

9. DJÄVUL

Du kanske föddes med ett djävulskt bra utseende, men att bli demonisk är inte så lätt som det verkar. Du har tur - vi kan berätta hur du får den här looken!!

Devil

 

Hur skapar jag en djävulinspirerad sminkning?

Det är upp till dig om du vill täcka hela ansiktet med röd makeup eller inte. Bäst är att använda en svamp. Du kan börja med att välja placeringen av ditt första djävulshorn, som du sedan applicerar med ett hudvänligt lim. Upprepa med det andra hornet. Om dina horn ser för torra ut kan du lägga till låtssasblod.

Använd mörkrött läppstift och applicera blodet som om det droppade från munnen. Smokey Eye stilen runt ögonen är den mest lämpliga för denna mask.

Och för den speciella finishen använd Devil Red för det 100 procent djävulska utseendet.

Inspirerad av @kattrinkak

Läs mer