Logga in

Tre trendiga looks för Halloween

Bild @araguaia

Har du tänkt på vilken kostym du ska ha på årets Halloweenfest?

Även om Halloween firas först 31 oktober, är det inte fel att börja söka inspiration redan nu, eftersom att få till varje detalj är inte enkelt.

En förtrollande kostym växer inte bara fram av en genial idé, utan just genom detaljerna.; så som galna kontaktlinser som kommer att göra din look perfekt.

Corpse Bride

Corpse Bride är ingen nyhet på halloweenfesten, tvärtom – den har varit en av de mest populära kostymerna de senaste åren.

Men i år kan du förbättra den med en effektiv detalj – med helfärgade ögon. Dessa täcker den hela synliga delen av ögat inklusive vitan och tack vare detta kommer ingen på festen att missa dig.

Du kan välja mellan 28 motiv. ColourVue Sclera Full Eye Lens 22 mm.

Bild @princessmorganb & shot by @blind7photography

Stephen King’s “DET”

Efter den nyliga premiären av Stephen Kings „DET“ kan man förvänta sig att clownmasker kommer att bli något av det mest populära denna tid.

De har en stor fördel – du måste inte kontrollera sminket under kvällen, eftersom ju mer utsmetat det blir desto läskigare ser du ut. :)

Men glöm inte att komplettera ditt clownutseende med en intensiv look genom att sätta på dig ett par distinkta kontaktlinser.

Till den röd-svart-vita make-up'en passar till exempel den djupa blåa tonen i FUN färgade kontakt linser.

Dessa linser varar ett helt år, och kostar bara 169 kr.

Photo Lacey Noel

Den traditionelle mexikanen: Día de Muertos

Vem vet, kanske det är till följd av inledningsscenerna i Bondfilmen Spectre, men masker inspirerade av den traditionella mexikanska festen Día de Muertos har blivit mycket populära runt om i världen de senaste åren.

Den viktigaste delen av denna kostym är den utarbetade make-up'en vilken ska skapa intrycket av en skalle med hjälp av skuggor och svarta linjer.

Den döda utseendet livas upp med det gula. kattöga Crazy Lens från ColourVUE för bara 205 kr.

Bild Lacey Noel


Färgade och crazy kontakt linser finns i både dioptriska och icke-dioptriska varianter.

På grund av att de täcker ögat såpass mycket, rekommenderas inte att använda dem under körning och de är inte gjorda för att användas hela dagen. Det är därför du ska sätta i dem före festen, och ta ut dem efteråt :)

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter