Logga in

Vi tog nya bilder på våra nya solglasögon, burna av modellen Michal Gajdošech

Vår första tanke var att fotografera oss själva med dessa nya solglasögon. Men eftersom vi är bättre experter på kontaktlinser än på att vara modeller, så frågade vi istället en mycket bättre kvalificerad person.

Vår modell i Prag var Michal Gajdošech, innehavaren av en av de finaste kropparna i världen, liksom den 4:e vackraste mannen på planeten! Han fick båda dessa titlar i december förra året i Polen i tävlingen Mister Supranational. Eftersom Michal varit så framgångsrik, beslöt vi oss att också fråga honom några frågor i pauserna mellan fotograferingarna.


Du är definitivt inte någon novis framför kameran. Hur länge har du varit modell och hur kom du in i branschen?
När jag var sexton hade jag en flickvän som var modell och hon ville alltid göra en fotografering tillsammans med mig. Jag vägrade under en lång tid, men till slut gav jag med mig. När jag var 19 flyttade jag till Prag, och tänkte att ett studentjobb skulle passa mig. Jag tänkte att jag skulle kunna använda dessa bilder, så jag skickade dem till flera agenturer. Och det var så det hela började.

Kan du tänka dig att vara modell i framtiden?
Det har alltid bara varit en hobby för mig, men en som jag verkligen var framgångsrik i. Jag kan definitivt se mig själv som modell i framtiden, det är ett skönt avbrott från vardagslivet och mitt företagande.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
En ledig dag, går jag upp runt halv nio, äter frukost och går till gymmet vid tio. Sen äter jag lunch och känner mig glad över att ha gjort någonting bra för mig själv. Efter lunch arbetar jag: går igenom mejl, jobberbjudanden, provjobb.. men ingen dag är den andra lik.


Vad gör du på din fritid?
På min fritid går jag till parken för att cykla eller åka inlines. Jag går på bio med vänner, eller så går vi ut och äter något gott. Jag gillar också musikfestivaler. Och självklart tränar jag och går till hälsocenter.

Har ditt liv förändrats sedan du vann titeln „mannen med den bästa kroppen i världen“?
Absolut. Jag har fått fler erbjudanden, eftersom fler folk i branschen känner till mig. Det har gett en positiv förändring.


Under fotograferingen nämnde du att du bär kontaktlinser. Vilka linser föredrar du?
Jag gillar endagslinser, de är så lätta att ta hand om. Jag kan inte tänka mig att bära linser som ska användas under en längre tid på grund av intensiteten i min träning (jag går till gymmet varje dag).

Jag tror att många är nyfikna på hur du fått den kropp du har. Kan du dela din hemlighet om hur du lyckades?
Det handlar mer om uthållighet än speciella metoder. Och jag tänker mycket på vad jag äter.

Tack för intervjun och lycka till!

Foto: arkiv Michal Gajdošech, Instagram

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter