Logga in

Halloween 2016: De bästa kostymerna på vår socialmedia

Detta år på Halloween bestämde vi oss för att ha ett erbjudande på våra färgade kontaktlinser, vilket var en riktig succe! Nästan en vecka senare vill vi tacka er som tog bilder av er själv med kontaktlinserna på sociala medierna och vi vill nu dela med oss den bästa dräkten bland alla Lentiamers i år.

Det var lätt och behändigt att hitta era bilder då alla var märkta med vår hashtag #lentiamo, men vi måste medge att det inte var lika lätt att välja de bästa… eller de mest skrämmande! Tusen tack till er alla!

Utan desto mer fördröjning, här ser ni våra vinnare:

Elisabetta från Italien:

Halloween

Elisabetta valde dessa linser: Vit Zombie

1) Först och främst vill vi veta om detta är första gången du beställt hos Lentiamo och om du använde linserna hela kvällen. Ja, det var första gången jag beställde dessa linser (jag använder normala kontaktlinser och de färgade linserna jag valde är väldigt bekväma!) Jag använde inte dem hela kvällen, utan istället hela dagen! Jag använde dem på Lucca Comics festivalen.

2) Såg du fler personer med färgade kontaktlinser? Festivalen jag gick till var en serietidnings- och videospel-festival, så fler personer använde kontaktlinser där. Men ärligt talat hade ingen något liknande som jag!

3) Hur spenderade du din Halloween? Jag spenderade mest av tiden hemma, eftersom Lucca Comics var dagen före Halloween och jag var för trött för att festa igen.

4) Berätta lite om din mask Jag älskar fantasy-genren så jag blev inspirerad av denna „värld“ och dess karaktärer. Dessutom var det dagen före Halloween, så jag bestämde mig för att göra sminket som den mörkare versionen av den världen. Det tog mig 40 minuter att göra mig redo!

Klicka här för att komma till Elisabettas Instagram-bild.

Juan Antonio från León, Spanien

Halloween Halloween

Juan Antonio valde dessa linser: Vit Zombie

1) Vart gick du på Halloween? Jag bor i Madrid, men jag kommer från León, så oftast åker jag hem för att spendera Halloween med min familj och mina vänner, och går på fler fester, så det är därför jag har två olika masker.

2) Du valde att använda Sclera-linser, var de bekväma? Använde du dem hela kvällen? Precis, jag använde dem hela kvällen på båda fester. De var mycket bekvämare än jag trodde de skulle vara, jag kände nästan ingenting, men jag måste medge att det var rätt svårt att lägga i linsen.

3) Varför valde du denna mask? Hur länge tog det att måla den? Målade du själv? Ärligt talat var det ett sista-minutens beslut. Detta år bestämde jag mig för att klä mig helt svart och jag ville att sminket och speciellt kontaktlinserna skulle stå ut. Masken tog mig en och en halv timme, och jag använde vattenbaserat smink, så det var lättare att tvätta av senare.

4) Såg du fler personer med kontaktlinser? Frågade någon om dina kontaktlinser? Det fanns faktiskt ingen annan med kontaktlinser där, då det inte finns många som använder dem. Sklera-linserna var imponerande och folk ville inte se mig i ögonen. Jag har använt era kontaktlinser i redan 3 år och jag kommer att fortsätta göra så varje Halloween. Oftast använder jag vanliga linser, men detta år bestämde jag mig för att prova de största och det var en succe.

Klicka här för att komma till Juan Antonios Twitter-bild.

Rubén, 22 år gammal från Seville, Spanien.

Halloween

Rubén valde dessa linser: Vit Zombie

1) Linserna du använde var White Zombie från ColourVUE, var de obekväma eller kunde du använda dem hela kvällen? Hur länge tog det att måla din mask? Jag är van vid daglig kontaktlinsanvändning, så för mig var det helt normalt, och jag kunde använda dem hela kvällen utan problem. Masken blev klar i en timme.

2) Vart gick du på Halloween och med vem? Vi organiserade en fest i fotbolls-klubben jag jobbar på, CD Doctor Fleming. Jag är tränare för barnlaget och vi hade en fest med barnen och deras föräldrar, men fler personer kom också.

3) Frågade någon dig om linserna? Fanns det fler personer som använde dem? Ja, fler personer frågade om dem och de ville till och med ta bilder med mig. Det fanns fler personer med linser, alla hade samma White Zombie-färg som jag.

4) Hur var festen? Vi hade jättekul, speciellt „skräckbanan“ vi hade gjort för barnen. De blev verkligen rädda!

Klicka här för att komma till Rubéns Facebook-bild.

Vem tycker du att var bäst? Du kan alltid gå in på vår Instagram och kolla lite #lentiamo .

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter