Logga in

Gör dig redo för Halloween!

Vad menar vi med Halloween? Förut så var det enbart en Amerikansk tradition som resten av världen kände till från filmer. Idag så har Halloween blivit ett populärare tillfälle där man noggrant förbereder kostymer, Halloween-temat mat och inredningsdekorationer.

Halloween, ursprungligen „Feast of Samhain“, har sina rötter i Irland och i den långa historien av Kelterna. I själva verket så är det den officiella firandet av den hedniska nyåret som markerar slutet av sommaren. Även om denna anledning inte längre är giltig så blev det allmänt bestämt att de skulle använda det amerikanska namnet Halloween. De talade om den här dagen som Halloween. Namnet är en förkortning av det engelska „All-Hallows-Eve“ eller „Eve of All Saints“. Därför var det förutsägbart att dessa två helgdagar sammanfogade med tiden i vårt undermedvetna och att deras traditioner blev sammanflätade.

Även i Sverige så är det numera vanligt att dekorera våra hem. Vad skulle högtiden vara utan dekorationer och den perfekta kostymen? Det finns enorma val av Halloween-tema tillbehör: låtsasblod, spindelväv, olika masker…you name it! Ögonen sägs vara fönstren till själen. Därför så borde du förvandla dina ögon under Halloween till något förtrollande!

Hur ska du förvandla dina ögon? På vår e-shop, lentiamo.se, så finns det många olika färger att välja mellan!

Under det senaste åren så har många kunder beställt ColourVue Crazy Lens med färgen White Zombie.

Vad blir årets stora hit? Vi tror att det kommer vara Magic Eye Crazy! Eller kommer du att välja någon annan lins som matchar din halloween-kostym ännu bättre?

Ta din tid när du väljer, och se till att dina vänner kommer få starka minnen av dina oförglömliga ögon!

Alla vi som jobbar på Lentiamo njuter av bilderna som läggs ut på alla sociala nätverk och på Instagram! Glöm inte att använda hashtaggen #lentiamo!

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter