Bli stjärnan på sommarens festivaler med färgade kontaktlinser. Rabatter inuti 👉

Logga in

Kontaktlinser Tvåveckorslinser Johnson & Johnson Acuvue

Acuvue Oasys (12 linser)

baserat på 11 recensioner

I lager > 1000 st.
Grattis! Du får 140 bonuspoäng för detta köp!

598 kr 559 kr

Varan finns även i denna förpackning:

Välj parametrar

Välj parametrar för höger öga Hjälp

Skickas idag

Välj parametrar för vänster öga

Skickas idag

 • Leverans med Postnord (under 2000g) GRATIS (mer än 700 kr)
 • Leverans med PostNord (under 2000g) 39kr (mindre än 700 kr)
 • Leverans med GLS (över 2000g) 59kr

Ett klart val för dina ögon

Vi har unika fördelar.

Lojalitetsprogram

Från din allra första beställning får du bonuspoäng som du kan använda för att lägga till gratis gåvor.

Fri frakt över 700 kr (under 2000g)

När din beställning är på mindre än 700 kr kan du använda vår leverantör PostNord för bara 39kr.

365 dagars garanti

Om ditt recept från optikern ändras så byter vi gärna ut de oöppnade linserna du har handlat från oss under de senaste året.

 

Kundbetyg på Acuvue Oasys:
93 % baserat på 11 recensioner

Bästa linserna för torra ögon.

Visar bara recensioner med kommentarer

Produktinformation om Acuvue Oasys (12 linser)

Acuvue Oasys (med Hydraclear Plus) från Johnson & Johnson är en mjuk silikonbaserad 2-veckorslins för dagligt bruk. Acuvue kontaktlinser rekommenderas för känsliga ögon då de har en 98% andningsförmåga tack vare den moderna silikonhydrogel Kontaktlinsens material Senofilcon A har en ultralätt yta som garanterar låg friktion. Den exklusiva Hydraclear Plus-tekniken håller linsen fuktig.

Fördelar med Acuvue Oasys (med Hydraclear Plus)

 • Friskare ögon – den exceptionella andningsförmågan silikonhydrogel material ger hela 98 % av det tillgängliga syret till ögat.
 • Skydd mot solen – De innehåller ett UV-filter av klass 1, det högsta skyddet mot skadlig UV-strålning.
 • Alltid bekväm – Den exklusiva Hydraclear Plus-teknologin garanterar långvarig fukt.
 • Lätt att använda – Hanteringsfärgen och indikatorn för inifrån och ut gör det lättare att hantera dem, vilket gör dem idealiska även för nya linsanvändare.
 • Lämplig för långvarig användning – Dessa 2-veckorslins har ett speciellt material som också kan bäras kontinuerligt (dag & natt) för 1 vecka (efter rekommendation från din optiker).

För vilka användare passar Acuvue Oasys kontaktlinser?

Acuvue Oasys kontaktlinser är utformade för att korrigera närsynthet (myopia) eller långsynthet (hyperopia). Deras speciella egenskaper gör dem till ett utmärkt val för dem som:

 • Spenderar många timmar framför digitala skärmar
 • Tillbringar tid i uppvärmda eller luftkonditionerade miljöer
 • Har känsliga ögon
 • Föredrar 2-veckorslinser
 • Letar efter kontaktlinser som ger utmärkt komfort och visuell klarhet hela tiden samtidigt som det inte känns som att du bär kontaktlinser.

Vanliga frågor Acuvue Oasys

Hur länge kan du bära Acuvue Oasys?

Acuvue-linser är avsedda daglig användning som 2-veckorslinser som tas då ut på kvällen. Efter 14 dagar byter du till ett nytt par linser. De kan också användas som dygnet-runt lins med ett byte efter 7 dagar. Om du vill bära Acuvue Oasys som en dygnet-runt lins ska du först rådgöra din optiker.

Kan man sova med Acuvue Oasys?

Ja, du kan sova med Acuvue Oasys-linser tack vare deras silikonhydrogelmaterial. Detta innebär att de kan bäras kontinuerligt i en vecka (upp till sex nätter) efter ett samråd med din optikern eller ögonläkare.

Kan man duscha med Acuvue Oasys?

Vi rekommenderar att kontaktlinsens yta inte kommer i kontakt med kranvatten (eller tvål!). Att duscha med kontaktlinser innebär generellt sett risker, t.ex. att bakterier kommer in i ögonen genom det rinnande vattnet och orsakar inflammation och andra allvarliga problem, eller till och med den enkla risken att tappa kontaktlinserna när man tvättar dem. Det är tillrådligt att ta av linserna innan man går in i duschen.

Vilken är bäst: Acuvue Moist eller Acuvue Oasys with Hydraclear Plus?

Acuvue Moist är engångslinser medan Acuvue Oasys med Hydraclear Plus är kontaktlinser för 2-veckorsbruk. De har olika material, tekniker och egenskaper, vilket gör dem till den perfekta lösningen för olika behov. Både 1 dag Acuvue Moist och Acuvue 2 veckor är mycket populära kontaktlinser som uppskattas av användare och optiker.

Är Acuvue Oasys identiska med Acuvue 2?

Acuvue 2 och Acuvue Oasys är inte samma sak. De tillhör samma produktfamilj men har olika material och egenskaper. Acuvue 2 är tillverkade av mjuk hydrogel som har en högre vattenhalt (58 %) medan Acuvue Oasys är tillverkade av silikonhydrogel som ger en högre andningsförmåga (98 %). De är båda tvåveckorslinser som är utrustade med UV-filter. Olika ögon har olika behov och Acuvue-sortimentet tillgodoser dem alla i så stor utsträckning som möjligt med ett bra utbud av kontaktlinser. Vilken är bäst för dig? Ta reda på det med hjälp av din ögonspecialist.

Finns det alternativ till Acuvue Oasys?

Det finns många bra tvåveckorslinser, till exempel Lenjoy Bi-weekly Aqua+. Dessa silikonhydrogel linser har en tunn design och ett UV-filter för komfort och skydd mot skadlig ultraviolett strålning. Hög vattenhalt och syregenomsläpplighet ger en exceptionell komfort. Alla tvåveckorslinser har sina egna unika fördelar. Det är viktigt att rådfråga din optiker för att hitta lämpliga alternativ som passar dig.

Vad är skillnaden mellan Acuvue Oasys (6 linser) och Acuvue Oasys (12 linser)?

Det är samma produkt i två olika förpackningsstorlekar. Använder du Acuvue-linser endast då och då och vill hellre spendera mindre? Då är det dags för en förpackning med 6 linser! Du har rätt mängd linser som räcker i flera månader och behöver inte oroa dig för utgångsdatum.

Andra Acuvue kontaktlinser

Acuvue-serien har ett brett utbud av engångslinser och tvåveckorslinser som är utformade för att korrigera de vanligaste synnedsättningarna. I samma material som Acuvue Oasys med Hydraclear Plus hittar du Acuvue Oasys för Astigmatism och Acuvue Oasys Multifocal. De som letar efter topprankade engångslinser kan prova den fantastiska Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe. Inom Acuvue-sortimentet hittar du även den exklusiva Acuvue Oasys with Transitions, med en speciell fotokromisk teknik som automatiskt anpassar sig till skiftande ljusförhållanden för att ge bästa synkomfort samt skydd mot solen.

Säljs ofta tillsammans med linsvätskan Solunate Multi-Purpose 400 ml med linsetui.

Det är en medicinteknisk produkt. Läs instruktionerna före användning

Produktdetaljer

Förfallodatum: Åtminstone 29 månader
Material: Senofilcon A
Hanteringsfärgad: Ja
Du kan sova med dessa kontaktlinser.: Nej
Vätskehalt: 38 %
Syretransmissionsförmåga: 147 Dk/t
UV filter: Ja
Silikon-hydrogel: Ja
In- och utmärkning: Ja
Linser per ask (box): 12
Styrka: från -12.00 till +8.0
Diameter: 14.0
Baskurva: 8.4, 8.8
Tjocklek i mitten: 0.07 mm
Linsens elasticitet: 0.68 MPa
Vikt: 34 g
Tillverkare:
Kategori:

Värde paket

Frågor

Kommentarer om Acuvue Oasys (12 linser)

  Inga frågor

  Publicera din kommentar eller fråga till Acuvue Oasys (12 linser)

  *Obligatoriska fält

  Godkänt av våra kunder

  Snabb leverans som vanligt och billiga bra produkter. Kan inte bli bättre!!
  Snabb leverans! Snabb och bra kontakt med kundtjänst! Mycket nöjd!
  Mycket hjälpsamma och serviceinriktade. Om något problem uppstått har de varit snabba att svara och att hjälpa till i ärendet. Därav är de mitt förstahandsval i beställningar vid behov.