Logga in

Vi introducerar: Lentiamo glasögonkollektion

Innehåll

Vi är glada att presentera vår exklusiva Lentiamo glasögonkollektion! Kollektionen av kvalitetsglasögon, solglasögon och glasögon med blåljusfilter har utformats för dig av vårt team av ledande optiker i Prag.

Se hur Lentiamo glasögon representerar allt vi står för: hög kvalité, sofistikerad design till ettöverkomligt pris.

Bakgrund till Lentiamo's kollektion

Våra optiker frågade våra kunder, för att fastställa vilka önskemål och behov som finns när det gäller glasögon. De ville se till att alla bågar och glas uppfyllde dina önskemål, krav och de högsta kvalitetsstandarderna.

Resultat? Unika glasögon som kombinerar maximal komfort, stil och hållbarhet.

Vad är det som gör Lentiamo glasögonkollektionen speciell?

Vi ville skapa något som var annorlunda och som erbjöd ett verkligt värde. Ett par designglasögon kan vara oöverkomligt dyra. Vi såg ett behov av högkvalitativa glasögon med en snygg design till ett överkomliga pris.

Lentiamo's optiker och designers har utfört noggranna undersökningar och långtidstester för att hitta de bästa materialen, designen och den mest användbara tekniken. Vad kom de fram till?

Glaset

Närbild av tortoise glasögon

Lentiamo glas som används på våra glasögon erbjuder visuell komfort och har fördelar som gör det trevligare att bära glasögon. Här är några andra önskvärda fördelar med Lentiamo-glasögon:

 • Glaset glasen är antireflekterande vilket minskar bländning och reflektioner för bättre visuell klarhet och minskad ögontrötthet, samtidigt som det ökar den visuella komforten i ljusa miljöer eller utomhusmiljöer.
 • Glasögon med och utan recept kan anpassas med hydrofoba och antistatiska behandlingar för att underlätta rengöring av stänk, fingeravtryck, damm och smuts.
 • Lentiamo's egna Blue420-teknik filtrerar bort blått ljus med hög energi, vilket minskar ansträngda ögon, huvudvärk och störda sömnmönster (mer än många andra tillverkare).
 • Skyddar ögonen från skadliga UV-strålar, vilket minskar risken för ögonskador och ögonsjukdomar.

Vad är Blue420-teknik?

Blått ljus anses vara en våglängd med hög energi och hör till det synliga ljusspektrumet vid 380-500 nm. Kvalitetslinser för blått ljus bör helst rikta in sig på våglängder inom detta område för att vara effektiva.

Lentimao’s Blue420-teknik filtrerar bort blått ljus i våglängder runt 420 nm. Dess höga skyddsnivå överträffar många andra tillverkare på marknaden. Blue420 filtrerar också utan den oönskade gula färgton som ofta ses i andra linser. Den här tekniken kan hjälpa dig att skydda dina ögon och se färger på ett mer naturligt sätt under skärmtid.

Blue420 är standard för alla Lentiamo datorglasögon med blåljusfilter. Nedan följer några av de populäraste modellerna för blått ljus som finns tillgängliga nu!

Glasögonbågen

närbild av en glasögonbåge av Lentiamo kollektionen

Varje modell och material valdes noggrant ut och testades för att se till att det var en hög komfort att bära dem hela dagen. Glasögonbågen sitter bekvämt på din näsa, dina tinningar och öron utan extra vikt eller klämning. Ta en titt på vad som gör att våra ramar sticker ut:

 • Tillverkad av hållbara och lätta material för långvarig komfort.
 • En Lentiamo-inskription som garanterar varje glasögonparsäkthet och hantverk.
 • De kommer i en ett urval av färger och stilar för att smickra alla ansiktsformer och hårfärger.

Kolla in ett urval av våra Lentiamo solglasögon för att se några av färgerna, mönstren, formerna och materialen i samlingen.

Fodralet

brunt glasögonfodral med mörkblå fodral och mikrofiberduk

Vårt optiska team har märkt att många glasögon levereras med fodral av låg kvalitet. Värdet på Lentiamos förpackningar motsvarar den höga kvaliteten på våra bågar och linser. Vad följer med dina glasögon?

 • Återvinningsbar och återanvändbar fodral.
 • Hög kvalitet, hållbart veganskt läderfodral för att skydda dina glasögon.
 • Ultramjuk rengöringsduk för att skydda dina glasögon från repor och smuts.

Ta en titt på några av våra favoriter Lentiamo glasögon för att passa ihop med ditt glasögonfodral.

Beställ dina Lentiamo-glasögon redan idag

Vår kollektion av glasögon, solglasögon och glasögon med blåljusfilter för kvinnor, män och unisex ärskapad med dig i åtanke. Vi hoppas att du gillar kvaliteten, den genomtänkta designen och det överkomliga priset lika mycket som vi gör.

Är du övertygad? Ta en titt på Lentiamo's glasögonkollektion och beställ dina glasögon idag.

Tack för att du är en viktig del av Lentiamo eyewear-kollektion.

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

  Inga frågor

  *Obligatoriska fält

  Bästsäljande produkter