Logga in

TOPP 10 linsvätskor

Jakub Odcházel

Medicinskt granskad av Jakub Odcházel, Chef för optiker, den 2020-02-23. Skriven av Leonie Bauer

Vilka linsvätskor är bäst för rengöring och desinfektion kontaktlinser år 2020? Vi har sammanställt topp 10 listan över de bästa vårdprodukterna till dig.

Denna lista är baserad på vår kunskap och erfarenhet interna optiker och redaktörer. Vårt team av experter tittade närmare på våra bästsäljande vårdprodukter och valde en Topp 10 baserat på deras erfarenhet och diskussioner med kunderna.

Vi kan lova dig i förväg att alla 10 vårdprodukter står för högsta kvalitet och modernaste teknik.

De bästa linsvätskor i en överblick

 1. Bästsäljaren: Solunate 400ml

  Flerfunktionen Solunate är den bästsäljande linsvätskan på Lentiamo. Förutom hög kvalitet erbjuder det ett bekvämt paket till ett rimligt pris. Det större paketet på 400 ml låter dig ta hand om dina kontaktlinser i minst 5 dagar längre, jämfört med de vanliga 360 ml-flaskorna. Denna produkt är också ett utmärkt alternativ till de bästa på marknaden, som ReNu MPS Sensitive Eyes, Biotrue Multi-Purpose or OPTI-FREE.  Varför är Solunate vår bästsäljare?

  • den höga kvaliteten och den efterföljande bärkomforten för denna allt-i-ett-lösning har övertygat majoriteten av våra kunder

  • Det större paketet innebär större bekvämlighet

  • Hyaluronsyra för desinficering, sköljning och förvaring av mjuka kontaktlinser, inklusive silikonhydrogeler, och är idealisk för känsliga och torra ögon

 2. Biotrue Multi-Purpose 360 ml

  Biotrue Multi-Purpose 360 ml linsvätska av Bausch & Lomb är inspirerad av ögonens fysiologi. PH är neutralt och liknar det för frisk och naturlig tårvätska. Lösningen har dessutom förmågan att långvarig vätning eftersom den innehåller en vätnadsadditiv som håller proteiner aktiva, därför mer resistenta mot bakterier.  Vad är det som skiljer Biotrue Multi Purpose?

  • den höga bärkomforten varar hela dagen

  •lösningen ger linserna den naturliga känslan av tårar

  • det håller kontaktlinserna färska hela dagen

 3. Vantio Multi-Purpose 360 ml

  Även bland de billigare linsvätskorna finns verkliga överraskningar. När allt kommer omkring betyder mindre pengar inte mindre kvalitet. Förutom dess oslagbara pris, Vantio 360 ml Multip-purpose linsvätska utmärker sig också för sina mångsidiga egenskaper.  Lär dig mer om fördelarna med Vantio Multi-Purpose

  • Vantio Multi-Purpose linsvätska desinficerar, återfuktar och tar bort proteinavlagringar, och är också idealisk för att skölja kontaktlinser.

  • Vantio är ett bra alternativ till de bästa linsvätskor på marknaden, till exempel: All In One Light, Zero-Seven Refreshing, Options Multi och många fler.

  • Du kan köpa Vantio exklusivt på Lentiamo till ett bra pris!

 4. ReNu MultiPlus 360 ml

  Det är ingen slump att ReNu MultiPlus 360 ml linsvätskan från Bausch & Lomb är väl placerad i våra TOP 10. Denna mångsidiga linsvätskan är designad för fullständig vård av alla typer av mjuka kontaktlinser. ReNu-vårdprodukten innehåller borsyra och kan därför utmärkt balansera pH-värdet på kontaktlinsernas yta.  Vad gör ReNu MultiPlus så speciell?

  • ReNu MultiPlus erbjuder maximal fuktighet

  • tar bort det yttre skräpet i cellvävnader

  • tolereras lätt. Ögonen kliar inte och bränner, kontaktlinser blir trevligare  Här är linsvätskorna som fick 5: e till 10: e plats i vår Topp 10-listan

 5. Options Multi 360 ml
 6. SOLOCARE AQUA 90 ml med linsetui
 7. Horien Ultra Comfort 500 ml
 8. Max OptiFresh bioplus 60 ml
 9. Zero-Seven Refreshing 80 ml
 10. OPTI-FREE PureMoist 90 ml


Hur väljer du faktiskt rätt vätskan för dina kontaktlinser?

Det finns olika produkter tillgängliga, beroende på vad dina ögon behöver. Det finns otaliga flerfunktionslinsvätskor på marknaden, som passar de flesta kontaktlinsbärare. Men det som är bra för någon kommer inte nödvändigtvis att fungera för någon annan. Två krav bör alltid hållas i åtanke:

Maximal befuktning:

Har du hört talas om torra ögon-syndrom? Detta är ofta resultatet av att du stannar i en dammig miljö, medan du bär kontakter eller genom att arbeta vid datorn dagligen. Torra slemhinnor betyder torra ögon – för detta problem rekommenderar vi att du använder linsvätskor som kraftigt fuktar kontaktlinserna, till exempel vår bästsäljande Solunate-vätska.

Tillräcklig desinfektion:

Vet du peroxid linsvätskor? Denna typ av lösning är särskilt grundlig. Bakterier och sediment avlägsnas utan kompromisser. Linserna rengörs enligt principen om kemiska reaktioner, som kan ta upp till flera timmar. I slutet av processen neutraliseras peroxidlösningen och dina linser kan sättas in. Vi rekommenderar AOSEPT PLUS peroxid linsvätskan.

Innan du köper denna typ av lösning, vänligen informera dig själv om användning peroxidlinsvätskor och deras tillämpning.Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

  Inga frågor

  *Obligatoriska fält

  Bästsäljande produkter