Logga in

Vilka är de bästa multifokala kontaktlinserna 2023?

Vi säger alltid att varje öga är unikt och har sina egna egenskaper. Det är faktiskt mycket vanligt att det finns skillnader mellan ögonen, vilket innebär att du behöver glasögon eller kontaktlinser med olika recept för båda ögonen. Vill du veta vilka som är de bästa multifokala kontaktlinserna på marknaden just nu för dina behov?

Vi på Lentiamo har specialiserat oss på att tillhandahålla alla typer av ögonvårdsprodukter som har genomgått de strängaste kvalitetsstandarderna innan de distribueras och som har godkänts av Europeiska unionen. Du kommer att göra ett bra val när du köper i vår webbshop.

De bästa multifokala kontaktlinserna just nu

De kallas ibland progressiva linser, men brukar vanligtvis kallas multifokala kontaktlinser, dvs. sådana som gör att du kan se klart på alla avstånd och de är utformade för att korrigera presbyopi. Presbyopi är inte en sjukdom, utan den progressiva förlusten av fokuseringsförmåga som drabbar många människor när de blir äldre.

Många människor är ofta ovilliga att byta till en ny typ av linser. Om du är tveksam kan vårt inlägg om de bästa multifokala kontaktlinserna vara till stor hjälp. Ta en titt på våra bästa produkter och hitta den som bäst passar dina behov på vår webbplats!
multifokala kontaktlinser

Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal

Our list begins with Air Optix Plus Hydraglyde Multifocal kontaktlinser från en av branschens ledande tillverkare, Alcon. Det här är månadslinser som är tillverkade av ett material som gör att de lätt kan andas och att syre kan flöda kontinuerligt genom dem.

Dessutom har den här produkten två avancerade tekniker som kommer att vara till stor nytta för dig: Smartshield Technology och HydraGlyde® Moisture Matrix. Dessa skyddar dina ögon mot hornhinneavlagringar och håller fukt på linsens yta längre. Det finns inget bättre sätt att börja med vårt urval av de bästa multifokala kontaktlinserna.

Biofinity Multifocal

I det andra valet valde vi linser från CooperVision, en tillverkare med lång erfarenhet. Vi kan betrakta deras Biofinity Multifocal  som en av de bästa multifokala linserna som finns tillgängliga idag. De har alla fördelarna med silikonhydrogeltekniken, samt tekniker som håller linserna naturligt fuktiga för att garantera en utmärkt synkorrigering.

De är idealiska för att förhindra ögonirritation och trötthet i ögonen, vilket kan vara vanligt med vissa linser av sämre kvalitet. Säg adjö till de problem du har haft med när- och fjärrsynen och köp en av de bästa multifokala linserna du kan hitta idag.

PureVision 2 for Presbyopia

PureVision 2 från Bausch & Lomb är speciellt utformade för personer som är ute efter en snabb och effektiv lösning på presbyopia, eftersom de har utvecklats just för detta ändamål. De passar lätt på ögat och har tunna, avrundade kanter, vilket gör dem ultrakomfortabla att bära hela dagen.

Visste du att de är utformade så att du inte behöver ta av dem på 30 dagar i sträck? Ja, det betyder att du kan ha dem kvar även på natten - vi är säkra på att de kommer att vara bland dina främsta val när det gäller att välja de bästa multifokala kontaktlinserna!

Dailies AquaComfort Plus Multifocal

En annan av Alcons utmärkta produkter är Dailies AquaComfort Plus Multifocal. Deras kvalitetsdesign ger bärarna korrigerad syn på korta, mellanliggande och långa avstånd, eftersom de innehåller dessa tre differentierade synfält. De är perfekta för dem som lider av presbyopi.

Vi anser att de är bland de bästa multifokala kontaktlinserna eftersom de använder en teknik som avger fukt vid varje blinkning, vilket gör dem extremt bekväma och hjälper till att stabilisera tårfilmen. Är det här alternativet du har hoppats på eller vill du fortfarande veta mer?

Clariti Multifocal

Om du letar efter ytterligare en av CooperVisions bästa multifokala kontaktlinser är Clariti Multifocal ett bra alternativ att överväga. Deras huvudsakliga tillverkningsmaterial är silikonhydrogel, men det är också värt att nämna deras unika WetLoc-teknik, som håller linserna naturligt återfuktade och gör dem behagliga att bära hela dagen.

De är utformade för att säkerställa en smidig visuell övergång mellan närsynt och långsynt, och de har en asfärisk bakre yta så att de passar perfekt på ditt öga.

Dailies Total 1 Multifocal

Dailies Total 1 Multifocal från Alcon bör vara ett av dina förstahandsval om du lider av presbyopi, eftersom det är en annan lins som är utformad speciellt för detta ändamål. Tack vare deras vattengradientteknik glider de smidigt och bekvämt över bärarens öga - komforten kommer att hålla hela dagen och du kommer inte ens att märka att du bär dem!

Proclear Multifocal CooperVision

Den sista av de bästa multifokala linserna i det här blogginlägget är Proclear Multifocal CooperVision. Denna produkt ger en klar och skarp syn på alla avstånd och har en utmärkt syrepermeabilitet.

De är utan tvekan ett annat utmärkt alternativ för att ta hand om din synhälsa.

Har du gjort ditt val? Beställ redan idag på Lentiamo

Lentiamo är din pålitliga optiker online och ledande inom denna sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter så att du garanterat kan ta hand om dina känsliga ögon.

Behöver du nya glasögon eller kontaktlinser? Lita på oss och spendera inte extra pengar hos typiska optiker som höjer priserna. Gör enkelt din beställning utan att behöva gå någonstans och få dina varor hem inom några dagar. 

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter