Logga in

Bästa solglasögonen - Trendtips för våren & sommaren 2018

Ray-Ban, Emporio Armani, Oakley, Gucci. Vilka designsolglasögon var de mest populära under 2017? Vi ger dig här Topp 10-listan över bästsäljande modeller under förra året. Bli inspirerad.

Det är ingen tillfällighet att de första åtta positionerna upptas av Ray-Ban. Detta märke är en ikon på marknaden för solglasögon, som erbjuder olika stilar på sina bågar, och är populära i alla generationer världen över. Det är nästan hundra år sedan deras solglasögon först kom till och över tid har de kommit att bli en självklar accessoar för Hollywoodstjärnor och kändisar överlag. Audrey Hepburn blickade genom dem i Breakfast at Tiffany’s, de beskyddade Men in Black från att få minnet utraderat, Tom Cruise bar dem i Top Gun, de tog sin plats i Matrix, och även James Bond gillar dem. Inte undra på att de är en favoritaccessoar bland våra kunder också.

Och här är listan över våra bästsäljande modeller:

#1: Ray-Ban Erika RB 4171 622/8G 54

Kollektionen Erika är klassisk, men också unik. Unisexsolglasögonen av plast och i svart har en original och trendig nyckelhålsbrygga och glas i stigande grå färg. Dessa solglasögon klär både en oval, fyrkantig och trekantig ansiktsform. Du kommer naturligtvis att hitta igen dem bland de nya artiklarna för 2018.

oval face

#2: Ray-Ban Erika RB 4171 865/13 54

Unisexsolglasögon av plast i brunt med en original och trendig nyckelhålsbrygga och glas i stigande brun färg. Dessa solglasögon klär en oval, fyrkantig och trekantig ansiktsform.

oval face

#3: Ray-Ban Justin RB 4165 601/8G 54

Unisexsolglasögon av plast i matt svart färg och glas i stigande grå färg. Solglasögon från kollektionen Justin har den klassiska Wayfarer formen med något större bågar. Dessa klär alla typer av ansiktsformer.

oval face

#4: Ray-Ban Erika RB 4171 600068 54

Trendiga unisexsolglasögon med runda bågar och glas i kategori 3, vilket är det mest använda under sommaren. De gråa och rosa glasen har en rund form och ser extravaganta och fängslande ut i dess kombination med de metalltunna armarna. Solglasögonen klär en oval eller trekantig ansiktsform.

oval face

#5: Ray-Ban Round Metal RB 3447 001 50

Ikoniska solglasögon med den legendariska runda formen. Dessa typer av bågar är de näst mest populära efter Wayfarer. De runda gröna glasen är kombinerade med de guldfärgade bågarna i en magisk sammansättning. Solglasögonen klär en fyrkantig, oval och trekantig ansiktsform. Dessa Ray-Ban var ofattligt populära i samband med musikstjärnorna på 60-talet.

oval face

#6: Ray-Ban Chris RB 4187 622/8G 54

Solglasögon från den innovativa kollektionen Chris kommer hack i häl efter de mest berömda modellerna av detta märke. De är gjorda av ett matt, svart plastmaterial i kombination med metallarmar och glas i stigande grå färg. En exceptionellt snygg modell. Dessa klär en fyrkantig, oval eller trekantig ansiktsform.

oval face

#7: Ray-Ban RB 4147 710/51 60

Tidlösa solglasögon med metalldetaljer på bågarna. De ovala glasen i stigande brun färg matchar de sköldpaddsmönstrade bågarna. Dessa solglasögon klär speciellt ett fyrkantigt eller ovalt ansikte. En av de mest populära sommarmodellerna.

oval face

#8: Ray-Ban Jackie Ohh RB 4101 860/51 58

Formen på dessa solglasögon från kollektionen Jackie Ohh blev hämtar sin inspiration från 60-talet. Deras karaktäristik är ömhet och lyx. Solglasögonen är gjorda av plast i lila och brunt med glas i stigande brun färg. Dessa solglasögon klär speciellt ett fyrkantigt eller ovalt ansikte.

oval face

Armani a Gucci hamnade på de nästkommande platserna:

#9: Emporio Armani EA 4033 5229/T3 56

Designsolglasögon från en kollektion av Emporio Armani representerar en lyxig och trendig accessoar av hög kvalitet liksom ett pålitligt skydd för dina ögon. Solglasögonen av plast i grått och svart är designade främst för män och representerar enkelhet och elegans. Solglasögonen klär nästan alla ansiktsformer, men de ser speciellt bra ut på runda ansikten.

oval face

#10: Gucci GG 4250/N/S (J5G/ED)

Trendiga damsolglasögon från GUCCI med guldfärgade metallbågar, glas i stigande brun färg och dekorativa detaljer på armarna. Eleganta och snygga, och klär ett hjärtformat ansikte bäst.

oval face

Valde du en annan modell? Se vårt kompletta utbud i vår e-shop. Om du inte vet vilken typ av bågar du ska välja, kan du få inspiration i vår guide.

Missa inte viktiga nyheter.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Kommentarer

    Inga frågor

    *Obligatoriska fält

    Bästsäljande produkter